Bülent Ersoy konserini iptal etti! Osmanlıca kursuna gitmeden ne dediğini anlamak imkansız

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konserinin iptal olduğunu duyuran Bülent Ersoy, takipçilerinin kafasını karıştırdı. Açıklamasında Osmanlıca kelimelere yer veren Ersoy'u anlamaya çalışan takipçileri zorlu dakikalar yaşadı.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline Bülent Ersoy, her hareketiyle olay olmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafa karışıklığına neden olan Ersoy'un ne anlattığını anlamak takipçilerine zorlu dakikalar yaşattı. Yapımcısıyla anlaşamadığı için 9 Ekim'de İstanbul'da vereceği konserini iptal ettiğini açıklayan Ersoy'un kullandığı Osmanlıca kelimeler sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. 

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Ersoy'un sosyal medyaya damga vuran paylaşımında yer alan ifadeler şu şekilde:

"Pek muhterem takipçilerim ve saygıdeğer sanatsever velinimetim dinleyicilerim... 9 Ekim tarihindeki Sayın Polat Yağcı beyefendinin emr-ü iradelerindeki gerçekleşecek olan Paraf Kuruçeşme Açıkhava mekanındaki konserimi Sayın Yağcı ile aramdaki gerçekleşen bazı olumsuz diskosyonlarımız gereği tek taraflı şahsım olarak icra-i faaliyet edecek olduğum bu konserimi iptal ettiğimi zaat-ı şahanelerinizle paylaşmayı lüzumlu gördüm. Bilgilerinize arz olunur efendim"

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Sosyal medya kullanıcılarının diline düşen Ersoy'un paylaşımına gelen yorumlar ise herkese kahkaha tufanı yaşattı. Birçok kişi "Konser iptal edeyim derken 'Kuva-yi Milliye'ye dilekçe yazmış", "Muhtar adayı seçimlerine aday oldu sandım" ve "Türkçe kelime bulabilen bordo berelidir" şeklinde yorumlarda bulundu.

Bülent Ersoy ınstagram paylaşımı olay oldu

Bülent Ersoy ınstagram paylaşımı olay oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Victoria Beckham dünyanın gözü önünde kendine hakim olamadı!

Acun Ilıcalı terlikleriyle İtalya'nın diline dolandı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı terlikleriyle İtalya'nın diline dolandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0