Gökhan Türkmen ilk kez itiraf etti! Ortaokul aşkıyla tam 17 sene...

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, lise yıllarında aynı sırayı paylaştığı aşkı Sinem Aksoy ile 2014 yılında dünyaevine girmişti. Ortaokul günlerinde çekilmiş eşi ile olan fotoğrafını ilk kez paylaşan Türkmen "Bu dünya kaldıramaz böyle aşkı" notunu düştü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2014 yılında hayatını birleştirme kararı aldığı Sinem Aksoy ile mutlu bir evlilik hayatı yaşayan şarkıcı Gökhan Türkmen, sevgisini sosyal medyada duyurdu. Ünlü şarkıcı öğrencilik hayatında aşık olduğu eşiyle evlendiği için mutluluk duyduğunu ifade ederken, "Bu dünya kaldıramaz böyle aşkı" notunu düşmeyi de ihmal etmedi.

gökhan türkmen ve sinem aksoy

gökhan türkmen ve sinem aksoy

"BİR MAŞALLAH ALIRIM!"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşkını duyuran Türkmen lise yıllarına ait fotoğrafını paylaşırken "Ben sana ne diyeyim, nasıl söyleyeyim… Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı… Kimse anlayamaz… Kimse de bilmez sana olan sevgimi… Sen bile belki… Özel bir gün değil bugün… Gerek de yok seni özel kılmaya… Nazarına da kemine de gözüne de sevgilim… Sen her zaman benim kalbimde başka yüreğimde başkasın… Ciğerini bilirim; ama söylemem… Koca gözlerini bilirim; ama bahsetmem… Ben senin her kalp atışını bilirim ; ama anlatmam…. Sen bana bir lütuf, yoluma bir ışıksın… Seni çok seviyorum… İlk günkü gibi… Son nefesimi verene dek!! İşte şimdi bir “Maşallah” alırım! Ne olur ne olmaz!" açıklamasında bulundu.

sinem aksoy ve gökhan türkmen

sinem aksoy ve gökhan türkmen

23 YILLIK ARKADAŞLAR!

Daha önce çok aşık olduğunu bir röportajında anlatan Türkmen "Sinem liseden sıra arkadaşım. Biz aslında 23 yıllık arkadaşız. Lisede çok yakın bir dostluğumuz vardı. Birbirimize çok yakındık ama bu hiçbir zaman aşka dönüşmedi. Ben de aşk vardı ama aramızdaki dostluk o kadar değerliydi ki, bunu bozmak istemedim açıkçası. Kaybetmekten korktum onu. Bir erkek bir kadınla sadece sevgili olmak zorunda değil. Çok yakın arkadaş da olabilir. Beraber olmaya başlamadan bir iki yıl önce aramıza kara kedi girdi. Küs değildik ama konuşmadığımız bir dönem oldu. Sonrasında bir araya geldiğimizde ise "evlenip çocuk yapalım" dedik." açıklamasında bulunmuştu.

gökhan türkmen ve kızları

gökhan türkmen ve kızları

Şimdilerde iki çocuğu ile çekirdek aile sahibi olan Türkmen'in babalığı da sosyal medyadaki paylaşımlarında takdir topluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yasemin Sakallıoğlu'dan örnek davranış! Şehit olan Yusuf Aktaş'ın vasiyetini...

Merve Boluğur düğün esnasında sitem etti! İmza atmadan soyadını değiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur düğün esnasında sitem etti! İmza atmadan soyadını değiştirdi!

BİR YORUM YAPIN 0