Ece Erken ve oğlu Eymen hayvanat bahçesini ziyaret etti!

Eşinin vefatından sonra uzun bir süredir ekranlarda olmayan Ece Erken, oğlu Eymen Çekmeköy’de bulunan hayvanat bahçesini ziyaret etti. Oyuncu Ece Erken ve oğlu Eymen ile 3 aylık yavru aslan Alex’i elleri ile beslediği anlar renkli görüntüler sundu.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ani vefatı sonrası büyük üzüntü yaşayan ve ekranlarda olmayan Ece Erken, geçtiğimiz günlerde oğlu Eymen ile Çekmeköy’de bulunan bir hayvanat bahçesini ziyaret etti.

Ece Erken oğlu Eymen

Ece Erken oğlu Eymen

MUTLU POZLAR

Oyuncu Ece Erken oğlu Eymen ile birlikte 3 aylık yavru aslan Alex' le ilgilenmeleri renkli görüntüler oluşturdu. Zipline binmeyi ihmal etmeyen ünlü oyuncu Erken, adrenalin dolun anlar yaşadı. Hayvanat bahçesinde büyük bir yılanla fotoğraf çekilmek isteyen Erken, yılandan korktuğu anlar gülümsetti. Oğlu Eymen ile birlikte hayvanat bahçesinde güzel vakit geçiren Erken, mutlu anları kadraja yansıttı.

Ece Erken

Ece Erken

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0