Demet Şener ağza alınmayacak laflar duydu ama tek kelime etmedi!

Ünlü model Demet Şener, geçtiğimiz gün Emirgan'da aracı ile ilerlerken bir kurye ile tartıştı. Şener o anları kaydedip savcılığa teslim ederken, kayıtlarda kuryenin Şener'e ettiği kötü kelimeler de duyuldu. Şener geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla sessizliğini asla bozmadığını dile getirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü oyuncu model Demet Şener, geçtiğimiz gün Emirgan'da bir trafik tartışmasına girmiş ve kuryeyle olan tartışmasını savcılığa taşımıştı. Şener konuyla ilgili ilk defa açıklama yaptı.

demet şener

demet şener

"KADINLARIN BAŞINA GELEN BİR OLAY"

Şener "Trafikte çoğunlukla kadınların başına gelen bir olay, benim başıma da geldi. Ben sessiz kalmamayı tercih ettim. Şikayetçi olduk, bugün de gidip ifademi verdim." sözlerini kullandı. 

demet şener

demet şener

NE OLMUŞTU?

Ünlü manken Demet Şener, Emirgan yolunca seyir halindeyken aracını sıkıştırıp, yol güvenliğinin tehlikeye atan ve kendisine kötü kemeler sarf eden kuryeyi telefon kamerasıyla kaydederek savcılığa şikayette bulundu.

demet şener

demet şener

İKİLİ BİRBİRİNE YOL VERMEDİ DİYE...

Şener, motorun plakasını vererek sürücünün tespit edilmesi ve cezalandırılması için şikayette bulunurken, kuryenin ettiği hakaretler ve kötü sözlerde kamera kaydında çıktı. Tartışmanın ortaya çıkış sebebinin ise ikilinin birbirine yol vermemesi olarak kayda geçerken, sinirlenen kuryenin Şener'i sıkıştırarak tehdit etmesi olarak kayıt edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Merve Boluğur düğün esnasında sitem etti! İmza atmadan soyadını değiştirdi!

İbrahim Çelikkol'dan Hadise'ye büyük destek! "İstediğin kadar..."

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Çelikkol'dan Hadise'ye büyük destek! "İstediğin kadar..."

BİR YORUM YAPIN 0