Neşeli Günler'in Tuncay'ı görenleri şaşırttı! Necati Aslan diye biliniyordu bakın kim çıktı!

Yeşilçam klasikleri arasında yerini almış olan 1978 yapı Neşeli Günler, üzerinden zaman geçse bile ilk günkü sıcaklığıyla izlenmeye devam ediyor. Neşeli Günler filminde küçük Tuncay'a hayat veren oyuncu Necati Aslan diye biliniyordu. Oysa Neşeli Günlerde Tuncay karakterini oynayan bakın kim çıktı...

Yeşilçam'ın vazgeçilmez filmlerinden olan ve hepimizin tekrar tekrar izlediği, Neşeli Günler filminin yeri ayrıdır...

Başrollerinde Münir Özkul, Adile Naşit, Oya Aydoğan, Ayşen Gruda gibi usta isimlerin yer aldığı Neşeli Günler, Her kuşaktan insanın severek izlediği yapım yer yer duygusal, eğlenceli bir aile hikayesini ele alıyor. Neşeli Günler'in turşu suyu yüzünden boşan çiftin en küçük çocukları Tuncay'ı canlandıran Necati Arslan olarak biliniyordu.

FİLM KÜNYESİNDEKİ YANLIŞLIK

Rol aldığı bir filmle gönüllere taht kuran Münir Özkul'a 'siz benim babamsınız' diyerek izleyenleri duygulandıran ve gönüllerde yer eden sevimli çocuk bilinenin aksine Necati Arslan değildir.

Necati Arslan

Necati Arslan

Filmin künyesinde Tuncay karakterini oynayan kişinin isminin Necati Arslan olarak yazılması ardından, hep yanlış kişinin fotoğrafı paylaşılmıştı. Bu gerçeği ortaya çıkaran kişi ise yeşilçam arkeoloğu 'mekanıyesilcam' isimli Instagram hesabının sahibi Doğan Güneş.

Neşeli Günler Cem Akkor

Neşeli Günler Cem Akkor

NECATİ ASLAN DA ŞİKAYETÇİ

Neşeli Günler Tuncay'ın yeni hali diye paylaşılan Necati Arslan da bu durumdan bir hayli rahatsız. Yeşilçam arkeoloğu Güneş, Arslan ile görüşmesi ardından, Necati Arslan da böyle bir yanlış anlaşılmadan dolayı maruz kaldığını ve şikayetçi olduğunu dile getirdi.

NEŞELİ GÜNLERİN TUNCAY'I

Neşeli Günler filmindeki Tuncay'ın gerçek adı Cem Akkor olarak biliniyor. Sinema ve film sektörüne bırakarak Amerika'ya yerleşti.

Cem Akkor

Cem Akkor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Merve Boluğur düğün esnasında sitem etti! İmza atmadan soyadını değiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur düğün esnasında sitem etti! İmza atmadan soyadını değiştirdi!
Kadir Doğulu'nun hareketiyle Uraz Kaygılaroğlu neye uğradığını şaşırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu'nun hareketiyle Uraz Kaygılaroğlu neye uğradığını şaşırdı!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0