Ödül alan Gökçe Bahadır sırrını açıkladı!

Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) düzenlediği 26. Altın Objektif Ödülleri, sahiplerini buldu. 'Yılın Dijital Platform Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görülen Gökçe Bahadır, sırrını açıkladı.

Oyunculuğunun yanında sesiyle de ne kadar başarılı olduğunu kanıtlayan güzel oyuncu Gökçe Bahadır, 'Yılın Dijital Platform Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görüldü. Ödül törenini de eşi Emir Ersoy ile boy gösteren Bahadır, "Böyle güzel bir gecede olmak benim için çok güzel bir duygu. Ödül alacağım için de gerçekten çok mutluyum" dedi.

Bir çok kaliteli işlere imza atan başarılı oyuncu Basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı olmanın ve oynadığı yapımların tutmasının sırrını şu sözlerle açıkladı:

ÇOK VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞMAK

Basın mensuplarının  "Oynadığınız projeler genelde başarılı oluyor. Bunun bir sırrı var mı?" sorusuna başarılı oyuncu, "Başarının sırrı çok çalışmak. Çok çalışınca ve disiplinli olunca işin kalitesi o kadar da artar" 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0