Hazal Kaya ve Ali Atay'ın yeni yazlığı dudak uçuklattı! Kazançlarının tümünü...

Aşk-ı Memnu dizisiyle kendini tüm Türkiye'ye tanıtan oyuncu Hazal kaya ve meslektaşı eşi Ali Atay kazançlarını birleştirip lüks bir yazlık aldı. Ünlü çiftin yazlık için ödediği para ise dudak uçuklatırken çocuklarına yönelik bir yatırım yaptıkları öğrenildi.

Tam olarak üç yıl önce nikah masasına oturan oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay, mutlu giden velilikleriyle hem sosyetenin hem de magazin camiasının dikkattini çekmeyi başarıyor. Gözde isimler arasında yer alan çift ikinci çocuklarının dünyaya gelmesini beklerken şimdilerde yatırım işine soyundu.

hazal kaya ali atay

hazal kaya ali atay

ÖNCE BALAT ŞİMDİ AYVALIK

Süreyya Leyla ismini verecekleri ikinci çocukları için heyecanla bekleyişte olan çift, kazançlarını birleştirerek yeni bir yazlık satın aldı. Bir süre önce Balat bölgesinden bir daire satın alan Kaya ve Atay çifti, şimdi ise rotayı Ayvalık'a çevirdi. 

hazla kaya ve ali atay

hazla kaya ve ali atay

TÜM PARASINI YATIRIMA HARCIYOR

Ayvalık'ta özel bir siteden 5 milyon TL'ya yazlık aldığı öğrenilen çiftin, bu yatırımları çocukları için yaptığı iddia edildi. 4 aylık hamile olan Kaya'nın ise tüm varlığını çocukları için yatırım yolunda kullandığı iddialar arasındaki yerini alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Rafet El Roman'ın yıllar önceki görüntüsü sosyal medyada yoğun ilgi gördü!

Sinem Kobal hastalığıyla baş ediyordu! Bir deri bir kemik kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal hastalığıyla baş ediyordu! Bir deri bir kemik kaldı

BİR YORUM YAPIN 0