Fulya Zenginer'i çıldırtan yorum: Böyle cahilce yaklaşımlardan bezdim!

Bir döneme damga vuran 'Küçük Kadınlar' dizisinde oynadığı 'Yeliz' karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Fulya Zenginer, bir takipçisinin çocuğu hakkında yaptığı yoruma ateş püskürdü.

2019 yılında Kuntay Tarık Evren'le dünyaevine giren oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz aylarda oğlu Milan'ı kucağına alarak annelik sevinci yaşamıştı. Oğlunun bakımıyla yakından ilgilenen ünlü oyuncu, sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak mutlu anlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Fulya Zenginer eşi ve oğluyla birlikte

Fulya Zenginer eşi ve oğluyla birlikte

"BÖYLE CAHİLCE YAKLAŞIMLARDAN BEZİYORUZ"

Oğluyla ilgili çok fazla soru alan Zenginer, bir takipçisinin "Bu çocuk sanki hiç büyümüyor, zayıf. Neden acaba?" soruna ateş püskürdü. Bu tarz yorumlarda bulunan takipçilerine sitem eden ünlü oyuncu "Düşünmeden yazıp, mama veren anneleri kırdığım için cevabı bu şekilde değiştirdim. Lütfen çocuklarımızın kilolarıyla uğraşmayın. Bizler her gün 'Acaba sütüm yetiyor mu?', 'Bebeğim iyi mi?', 'Öyle mi böyle mi?' diyoruz zaten. Bir bebek büyütme çabası yeterince zorlayıcıyken üzerine bir de böyle cahilce yaklaşımlardan beziyoruz. Kimsenin çocuğuna 'Sütün yetmiyor, mama mı versen?', 'Çocuğun zayıf' bilmem ne demeyin" ifadelerini kullandı. 

Fulya Zenginer ve oğlu Milan

Fulya Zenginer ve oğlu Milan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Demet Şener ağza alınmayacak laflar duydu ama tek kelime etmedi!

Merve Boluğur Cellat'ı gözüne kestirdi! Altın zincirini hemen boynundan alıp torbaya attı

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur Cellat'ı gözüne kestirdi! Altın zincirini hemen boynundan alıp torbaya attı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0