45 Bin liralık krem öneren Yasemin Özilhan pazardan alışveriş yapmaya başladı!

Stiliyle büyük beğeni toplayan Yasemin Özilhan, önceki gün katıldığı bir lansmanda samimi açıklamalarda bulundu. Alışveriş harcamalarını kıstığını söyleyen ünlü oyuncu "Sadece lüks markalardan alışveriş yapıyorum gibi bir durum söz konusu değil, pazardan da alışveriş yaparım" dedi.

Türk dizi tarihinin en beğenilen yapımları arasına adını yazdıran 'Doktorlar'da oynadığı Ela karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Yasemin Özilhan, son dönemlerde stiliyle sık sık gündeme geliyor. Kendine has tarzıyla büyük beğeni toplayan Özilhan, önceki gün Minycenter'ın Ortaköy'deki lansmanına katıldı. 

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

"PAZARDAN DA ALIŞVERİŞ YAPARIM"

Daha önce 45 Bin TL değerindeki kremi takipçilerine öneren Özilhan, alışveriş harcamalarını kıstığını belirtti. Artık pazara da gittiğine vurgu yapan ünlü isim şöyle konuştu:

"Eskisi gibi çok alışveriş yaptığım söylenemez. Ekonomi anlamında geçtiğimiz bu zor günlerden dolayı ben de harcamalarımı kıstım. Yeri geliyor indirimlere baktığım oluyor. Sadece lüks markalardan alışveriş yapıyorum gibi bir durum söz konusu değil, pazardan da alışveriş yaparım"

Yasemin Özilhandan alışveriş itirafı

Yasemin Özilhandan alışveriş itirafı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Erkan Petekkaya 'O Kız' dizisindeki performansıyla tüyleri diken diken etti!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0