Yağmur Tanrısevsin'in iki projesi ve yeni hobisi görenleri şaşırtıyor!

Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen Yağmur Tanrısevsin iki projesi ve sosyal medyadan paylaşıma sunduğu yeni hobisi ile görenleri şaşırtıyor.

Geçtiğimiz günlerde bir değil iki proje ile ekran karşısına geleceğini sevenlerine duyuran güzel oyuncu Tanrısevsin, projelerden birinin dijital bir platform için çekeceğini diğer projesini de yeni sezonda yayınlanacak yeni bir dizi olduğunu belirtmişti.

Gönül Dağı dizisinde Taner olarak bilinen Berk Atan ile partner oldu. "Üçüncü Gün" isimli film bir romantik komedi olarak izleyicilerle buluşacak. Merakla beklenen film sosyal medya platformunda gündeme geldi. İki ünlü oyuncu için "yılın sürpriz çifti" "çok yakışıyorlar" yakıştırmaları yapıldı.

Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan Üçüncü Gün

Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan Üçüncü Gün

"ATÖLYE ÇALIŞMALARI"

Hobi olarak seramikle ilgilenen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından seramik çalışmalarını yayınladı. Tanrısevsin hesabında, "Atölye çalışmaları" notuyla pek çok fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.

Yağmur tanrısevsin

Yağmur tanrısevsin

"HEDEFİM DÜNYA MARKASI OLMAK"

Ünlü oyuncu kariyerinin yanında seramik sanatıyla da uğraşıyor. Tasarımlarını yurtdışına ihraç ettiğini söyleyen Tanrısevsin, bir röportajında "Yurtdışına tasarım yapmak, seramik ihraç etmek benim için ayrı bir önem taşıyor. Hedefim dünya markası olmak." dedi.

Kendine ait seramik atölyesi bulunan ve zaman zaman yaptığı seramik tasarımlarını hayranlarıyla sosyal medya platformundan paylaşmayı da ihmal etmiyor.  

Yağmur tanrısevsin

Yağmur tanrısevsin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Haluk Levent'ten takipçilerine olay gönderme! Verdiği cevaplar olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'ten takipçilerine olay gönderme! Verdiği cevaplar olay oldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

idse hnb 1 yıl önce

amasya