Hakan Ural Sarılar köyünün susuzluk sorununa su serpti! Canlı yayında söz verdi...

Kanal D ekranlarının sevilen programı Neler Oluyor Hayatta'nın sunuculuğunu üstlenen Hakan Ural, Nevşehir'in Avanos İlçesi Sarılar Köyü’nün su sorununa canlı yayında çözüm buldu. İş insanı Yaşar Eroğlu'nu arayarak yardım isteyen Ural'ın çağrısı yanıtsız kalmadı.

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunuculuğunu üstlendiği fenomen program Neler Oluyor Hayatta'nın son bölümünde Nevşehir'in Avanos İlçesinde yer alan Sarılar Köyü'nün su sorunu ekrana geldi. Bir aydır suları akmayan ve yetkililerin çözüm bulamadığı köyün sorununa çözüm bulmak isteyen Hakan Ural, iş insanı Yaşar Eroğlu'nu arayarak yardım istedi.

Hakan Ural

Hakan Ural

Yaşanan susuzluk sorunundan bahseden Ural, canlı yayında Eroğlu'nu arayarak şöyle konuştu:

"Nevşehir'in Avanos İlçesi Sarılar Köyü var ve buradaki köy hanesinin bir sıkıntısı var. Mağdurlar ve muhtar da bunu halletmiyor. Bir aydır suyla ilgili problemleri var. Senden rica etsem bu soruna bir el atar mısın?" 

Hakan Uraldan alkışlanacak hareket

Hakan Uraldan alkışlanacak hareket

Bu yardım çağrısına sessiz kalmayan Eroğlu ise "Hiç endişen olmasın. Hemen hallediyoruz. Hatta ben Belediye Başkanı'nı da tanıyorum, söyleyelim ne gerekirse yapalım" diye konuştu. Konunun çözüme ulaştırılmasından büyük mutluluk duyan Ural "Ellerinden öperim, Allah senden razı olsun. Gücümüz yettiğince böyle konulara vesile oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Hakan Ural su sorununa çözüm getirdi

Hakan Ural su sorununa çözüm getirdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Somer Sivrioğlu'ndan üzen açıklama! 'Defalarca fiziksel şiddete uğradım'

İbrahim Tatlıses'in sitemkar sözleri olay oldu: Bana hiç besteci demediler!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in sitemkar sözleri olay oldu: Bana hiç besteci demediler!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hamdi 1 yıl önce

Allah razı olsun kimler hayra vesile oluyorsa