Dünyaca ünlü aktör Robert Davi İstanbul Havalimanı'na hayran kaldı!

İstanbul Havalimanı'na hayran kalan dünyaca ünlü Amerikalı aktör Robert Davi, "Hakikaten çok güzel bir havalimanı. Başka ülkelerde böyle altyapı varsa Amerika'da da olabilir. Bizim lider olmamız gerekir" dedi.

Ünlü Amerikalı aktör Robert Davi, İstanbul Havalimanı'na hayran kaldı. Davi, uçaktan indiği gibi sosyal medya hesabından yayına başlayarak havalimanı için övgü dolu sözler söyledi.

Ünlü aktör "Türkiye'deki İstanbul Havalimanındayım. Gerçekten çok güzel, çok temiz. Şu mimarinin tavanın ve renklerin derinliğine bakın. Düşünüyorum da ABD'deki havaalanları ne kadar iç karartıcı. Burada insan topluluğunu fark etmiyorsun bile. Büyüklüğüne bakın İstanbul Türkiye" dedi.

İstanbul Havalimanına nasıl gidilir? MasterChef 6 Ekim nerede çekildi?İLİŞKİLİ HABERİstanbul Havalimanına nasıl gidilir? MasterChef 6 Ekim nerede çekildi?

Ünlü aktör sözlerine şöyle devam etti

"Başka ülkelerde böyle altyapı varsa Amerika'da da olabilir. Bizim lider olmamız gerekir."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Haluk Levent'ten takipçilerine olay gönderme! Verdiği cevaplar olay oldu

İbrahim Tatlıses'in sitemkar sözleri olay oldu: Bana hiç besteci demediler!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in sitemkar sözleri olay oldu: Bana hiç besteci demediler!
Emine Erdoğan'dan Mevlid Kandili mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Mevlid Kandili mesajı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0