Türkiye'yi terk edip ABD'ye yerleşen oyuncu Mert Horozoğlu son haliyle hayranlarını şaşırttı!

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi başarılı yapımlarda oynayan Mete Horozoğlu, Türkiye'yi terk etmişti. ABD'ye yerleşen oyuncu, hayranları tarafından merak edilirken sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı son hali herkesi şaşırttı.

Türkiye'de 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki',  'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi başarılı yapımlar da boy gösteren Mete Horozoğlu, ekranlara veda etmişti. Daha sonra Türkiye'de yaşamayı bırakıp ABD'ye yerleşen oyuncu hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. Instagram hesabından son halini paylaşan Mete Horozoğlu takipçilerinin dikkatini çekti.

SON HALİ HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Sosyal medya üzerinden son halini paylaşan Mete Horozoğlu'na hayranları, 'Son yaşlanmış mı?', 'Türkiye'yi niye terk ettin', 'Bu adam bi bana mı hep aynı geliyor', 'Yine gençlere taş çıkardığınız bir paylaşım olmuş' gibi yorumlarda bulundu.

İşte son hali;

Mete Horozoğlu son hali

Mete Horozoğlu son hali

ABD'DE TİYATRO SERGİLİYOR

Oyuncu şimdilerde ise, yine kendisi gibi Türkiye'yi terk edip ABD'de yaşamını sürdüren oyuncu Erdem Baş ile birlikte ABD'de yaşayan Türklere yönelik tiyatro sergilemekte. İkili zaman zaman sosyal medyadan sevenlerine birlikte oldukları fotoğraflarını paylaşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

"Mehmed Fetihler Sultanı" dizisinin setinde kaza geçiren Sinan Albayrak'tan haber var!​

İtalya'da dünyaevine girdi! Tülin Ece sessiz sedasız evlendi

İLİŞKİLİ HABER

İtalya'da dünyaevine girdi! Tülin Ece sessiz sedasız evlendi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Sanane 1 yıl önce

Allahim bizede nasip et amerikada yasamayi

Toplam 1 beğeni

Okan 24 1 yıl önce

Aslını araştırsan Türk bile olamayabilir. Boşuna şey yapmamak lazım

Toplam 1 beğeni