Gizlice evlenen oyuncudan hamilelik pozu!

Başarılı oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda gizli bir şekilde Ceyhun Ergin ile dünya evine girmişti. 5 aylık hamile olan güzel oyuncudan hamilelik pozları geldi.

Uzun süredir birlikteliklerini meslektaşı Ceyhun Ergin ile geçtiğimiz aylarda gözlerden uzak bir şekilde birleştiren Leyla Lydia Tuğutlu, Kiralık Aşk, Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Kızım gibi sevilen dizilerden tanıdığımız güzel oyuncu gizlice evlenmesi hakkında "Pandemi öncesi İtalya'da evlilik teklifi almıştım. Geçtiğimiz aylarda da Almanya'da sınırlı sayıda davetlinin katıldığı bir düğünde evlendik" ifadelerini kullandı.

"BU DÖNEM BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ"

 Şu sıralar 5 aylık hamile olan oyuncu, bir erkek çocuk dünyaya getirmeyi bekliyor. Tuğutlu'dan hamilelik pozları da geldi. "Ne kadar bilgi kirliliği olduğunu gördüm" dediği hamilelik sürecinin işleyişi hakkında konuştu.

 Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu

"Kilo alma korkusuyla yaşamıyorum. İlginç bir şekilde bedenimle ilgili hiçbir kaygı taşımıyorum. Bu konuda çok samimiyim. Yemek yemeyi normalde de çok seven biriyim ama abartmıyorum, daha önce nasıl yiyorsam öyle yiyorum. Her gün yoga yapıyorum, yürüyorum. Bulabildiğim iyi kitapları okuyorum Hamilelikle ilgili bile ne kadar bilgi kirliliği olduğunu gördüm. Bu dönem bana çok şey öğretiyor diyebilirim."

 Leyla Lydia Tuğutlu hamilelik pozu

Leyla Lydia Tuğutlu hamilelik pozu

"YAKLAŞIMIM DAHA OLGUN"

Başarılı ve güzel oyuncu, "Yaş aldıkça kendinde ve oyunculuğunda farklı neleri gözlemliyorsun?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi: 

Neyin önemli olup neyin olmadığını daha net görüyorum. Tecrübeyle birlikte neleri tercih etmem gerektiğini biliyorum. Kendime daha anlayışlı olabiliyorum. Yaş aldıkça yaklaşımın daha olgun ve yapıcı oluyor.

Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0