İdo Tatlıses'ten romantik paylaşım! Yaptığı paylaşımla duyurdu

Geçtiğimiz sene görkemli bir düğünle Yasemin Şefkatli ile dünyaevine giren şarkıcı İdo Tatlıses'ten duygulandıran paylaşım geldi. Evliliklerinin 1. yılını tamamlayan ünlü isimden romantik duygusal bir mesaj yayınladı.

Usta sanatçı ibrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, görkemli bir düğünle nikah masasına oturmuştu. Görkemli bir düğünle dünyaevine giren çiftin düğünlerine günlerce konuşulmuş ve sanat camiasından ünlüler akın etmişti.

AŞK DOLU PAYLAŞIM

Evliliklerinde 1 yıldönümlerini tamamlayan şarkıcı İdo Tatlıses yaptığı paylaşımla kutladı. Tatlıses, soysal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına; "Eveeet bizim tam 1 yılımız doldu evliliğimizde. Allah bizi ayırmasın Kraliçem @yaseminsefkatli Valla su gibi geçiyo seninle günler Unutmadan Kandiliniz Mübarek olsun" sözlerine ekledi. 

ido tatlıses ve yasemin şefkatli

ido tatlıses ve yasemin şefkatli

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Somer Sivrioğlu'ndan üzen açıklama! 'Defalarca fiziksel şiddete uğradım'

Mirkelam'ın acı günü! Ünlü şarkıcı aldığı haberle sarsıldı

İLİŞKİLİ HABER

Mirkelam'ın acı günü! Ünlü şarkıcı aldığı haberle sarsıldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0