'Skandallar Prens'i Prens Andrew hakkında gerçek ortaya çıktı: Korkunç bir insandı!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin olaylı üyesi Prens Andrew'un eski koruması Paul Page, "Prince Andrew: Banished" adlı belgesel için açıklamalarda bulundu. Prens hakkında çarpıcı iddialar ortaya koyan Page "O korkunç bir insandı" dedi.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ortanca oğlu Prens Andrew, geçtiğimiz aylarda 'cinsel istismar' iddiaları sebebiyle mahkemelik olmuştu. Tüm dünya basınında büyük yankı uyandıran olayın ardından Kraliyet Ailesi Prens Andrew'a sırt dönmüş ve Kral abisi Prens Charles dahi Prens Andrew'un kamuoyunun önünde fazla gözükmemesi gerektiğini söyleyerek uyarmıştı. 

Prens Andrew

Prens Andrew

Yaşanan skandal olayların ardından Prens Andrew'un Epstein ve Maxwell ile ilişkisini inceleyen "Prince Andrew: Banished (Prens Andrew: Sürgün Edilmiş)" adlı belgesele konuşan eski koruma görevlisi Paul Page, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 1998 ile 2004 yılları arasında Prens'in yanında görev yapan Page, Kraliyet Ailesi üyelerinin terbiyeli ve saygılı olduğunun düşünüldüğünü söyleyerek "Ama Andrew'da bunların hiçbiri yoktu. O korkunç bir insandı. Tam bir zorbaydı" diye Prens'i yerden yere vurdu. 

Prens Andrew hakkında şoke eden iddialar

Prens Andrew hakkında şoke eden iddialar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'ı kızdıracak laflar! 

Yeliz Yeşilmen oturduğu yerden paraya para demiyor: Köşeyi dönmeme az kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen oturduğu yerden paraya para demiyor: Köşeyi dönmeme az kaldı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0