Tozluyaka dizisi için üzücü haber! Gün değişikliği diziyi fena vurdu

Yaz sezonunda güçlü kadrosuyla başlayıp, kış sezonunda da devam etme başarısı gösteren tozluyaka dizisi için final günlerinin yaklaştığı iddia ediliyor. Lise dizisi olarak televizyon ekranlarına çıkan ve gün değişikliği sebebiyle reytinglerde düşüş yaşaması, tozluyaka dizisinin final yapacağı iddialar arasında yer alıyor.

Ekranların iddialı dizileri arasında gösterilen ve yayınlanmaya başlamasından bu yana severek takip edilen dizi iddialar ışığında final yapacağı belirtiliyor. NTC Medya imzalı yaz dizisi, gençlik dizisi olarak yerini alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara merhaba diyen dizi, katıldıkları bir partide hayatını kaybeden çocukluk arkadaşlarının katilini bulabilmek için bir kolejde eğitim almaya başlayan ve bu sırada da çeşitli olayların içerisinde bulunan üç gencin hikayesini anlatıyor. 

Tozlu Yaka

Tozlu Yaka

YASAK ELMA GELDİ DİZİNNİ GÜNÜ DEĞİŞTİ

Lise öğrencileri arasında yaşanan olayı konu alan dizi, ekranlara Pazartesi akşamları başlamıştı ancak sevilen dizi Yasak Elma'nın ekranlara tekrardan dönmesiyle birlikte kanal dizinin gününü değiştirmişti. Reytinglerde düşme yaşamaya başlayan dizi yakın zamanlarda ekranlara veda edeceği iddialar arasında yerini alıyor.

 ÖDÜL ALMIŞLARDI İŞE YARAMADI

Geçtiğimiz günlerde Magazin Gazetecileri Derneği'nden ödüle layık görülen Tozluyaka'ya son bölümün reytinglerin 3 puana gerilemesi sebebiyle ödülünde fayda sağlamadığı görüldü. İlerleyen zamanlarda proje için kararların ne olacağı da merak konusu olmaya başladı.

 Magazin Gazetecileri Derneği

Magazin Gazetecileri Derneği

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yalnız Kurt'un yeni sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Yepyeni kadrosuyla bomba gibi geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Yalnız Kurt'un yeni sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Yepyeni kadrosuyla bomba gibi geliyor

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0