Çağlar Çorumlu'nun skeci gündem oldu! Herkesi kahkahaya boğdu

Show TV ekranlarında en çok izlenen programlardan olan Güldür Güldür'ün iş görüşme skeci damga vurdu. Yeni sezona hazırlanan programın eski bölümlerinden Çağlar Çorumlu'nun oynadığı sahne gündem oldu.

Gündemdeki popüler konuları da ele alarak hazırlanan skeçlerle dikkatleri üzerine çeken Güldür Güldür Show'un geçmiş bölümündeki "İş Görüşmesi" izleyenleri kahkahaya boğdu. Çorumlu'nun yokluğunu hissettiren tekrar bölümler ise, yine izleyicileri eğlendirmeyi başardı.

güldür güldür

güldür güldür

"SEN BİZİM TOPUMUZSUN!"

Skeçte bir şirkette 25 bin TL maaşla giren kişinin ısrarla hangi pozisyonda görev yapacağını sormasıyla devam ediyor. Gerekli sözleşmeler imzalandıktan sonra giriş yapan eleman, daha pozisyonunu bilmeden kendini bir toplantının içinde buluyor. Toplantıya girer girmez, patronlar tarafından da sürekli hakaret yiyen elemana, o sırada görev tanımı yapan patronlar "Sen bizim topumuzsun, stres topumuzsun" ifadesini kullandı. 

güldür güldür

güldür güldür

ŞARK BÜLBÜLÜ'NE GÖNDERME

Kemal Sunal'ın Şark Bülbülü'ne gönderme yapan skeçte patronun "Bana Hüseyin'i getirin" diye bağırması ekran başındakileri kahkahaya boğdu. Skeç sosyal medyaya damgasını vururken, Çorumlu'nun performansı çok sevildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İnekler ve kedinin dostluğu herkesi mest etti!

BİR YORUM YAPIN 1

Uğur 1 yıl önce

Yeni bölüm değil bu, 2018 yılındaki bölümden, internete tekrar yüklendi sadece.

Toplam 1 beğeni