Emel Sayın Ankara Kültür Yolu Festivali'nde rüzgar gibi esti!

Sanatçı Emel Sayın, Ankara'da düzenlenen Kültür Yolu Festivali'nde hayranlarıyla buluştu. Festival kapsamında CSO Ada'da konser veren Emel Sayın'a, Başkentlilerin yanı sıra farklı illerden gelen sevenleri yoğun ilgi gösterdi.

Önceki akşam Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür Yolu Festivali'nde Yeşilçam'ın usta sanatçılardan Emel Sayın, sahne alarak hayranlarıyla buluştu. Şarkılarıyla kulakların pasını silen Sayın, festivale damga vurdu.

Ankaralılara ilgi ve alkışları için teşekkür eden Sayın, "Böyle karşıladığınız için, sevginiz için teşekkür ederim. İyi ki geldiniz. Ankara'nın yeri benim için çok farklıdır. Benim manen doğduğum yer Ankara. Bu anlamlı gecede bizleri buluşturan Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'a da teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan vatandaşların Mevlit Kandilini de kutlayan sanatçı, kandil dolayısıyla bir ilahi söyledi.

Emel Sayın

Emel Sayın

Emel SayınİLİŞKİLİ HABEREmel Sayın'ın acı günü! Kardeşi Fatoş Sayın yaşamını yitirdi

"ANTALYA'DAN EMEL SAYIN'I DİNLEMEK İÇİN GELDİM"

Konser için Antalya'dan gelen Ayşe Alemdaroğlu, nostaljik bir gece yaşadığını belirterek, "Bizim gençliğimizin sanatçıları. Antalya'dan Emel Sayın'ı dinlemek için geldim. Eski sanatçılarımızı izlemeyi hep isteriz. Her duyduğumda geleceğim" ifadelerini kullandı.

Yine Antalya'dan gelen Ayla Dehmeli de bütün şarkılara eşlik ettiği için sesinin kısıldığını kaydederek, "Hiç eskimeyen bir sanatçı, Allah uzun ömürler versin. Ajda Pekkan'da görüşmek üzere" dedi.

Erzincan'dan konsere torunuyla gelen Leyla Eser ise duygularını, "Ruhumuz doydu. Eskiler asla eskimez" ifadesiyle dile getirdi.

Emel Sayın Kültür Yolu Festivalinde kulakların pasını sildi

Emel Sayın Kültür Yolu Festivalinde kulakların pasını sildi

Emel Sayın'ı sahnede ilk kez 17 yaşında dinleyen 84 yaşındaki Güler Kemahlı, "Bana nostaljik gece yaşattı. Çünkü aynı şarkıları dinledim. Sesi hala çok güzel" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İnekler ve kedinin dostluğu herkesi mest etti!

Simge Sağın yağmur falan dinlemedi! Denizin keyfini çıkardı

İLİŞKİLİ HABER

Simge Sağın yağmur falan dinlemedi! Denizin keyfini çıkardı
Paris Hilton parasını mamutlara yatırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Paris Hilton parasını mamutlara yatırdı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0