Masterchef Kayhan olay çıkardı! Dayanamadı kendi başına geçti

Masterchef'te tanınan Kayhan Öztekin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla isyan etti. Ünlü aşçı, 10.000 TL'ye bulaşıkçı bulamadığını, Masterchef'ten sonra daha da geriye gittiklerini belirterek bulaşıkları yıkadı.

MasterChef Türkiye yarışmasıyla tanınan aşçı Kayhan Öztekin, sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Ünlü aşçı işçi bulamadığından yakınırken, bir taraftan da isyan etti. Oturdu kendi yıkadı.

masterchef kayhan

masterchef kayhan

"BULAŞIKÇI BULAMIYORUZ"

Eğlenceli karakteriyle yarışma programında da güzel dakikalara imza atan Masterchef Kayhan, yayınladığı videoda "Etiler'in göbeğinde 10 bin TL maaşa çalışacak bulaşıkçı bulamıyoruz. Adam aramış beni, 9'da gelir 5'de çıkarım. Sabah alırsın akşam bırakırsın, Cumartesi çalışmam, pazar çalışmam, çöp atmam" ifadelerini kullandığı bir video yayınladı.

masterchef kayhan

masterchef kayhan

"GİTTİKÇE GERİ GİDİYORUZ!"

Videonun devamında ise tepki vermeye devam etti. Kayhan "Ben anlamadım abi. Manchester'dan Ronaldo'yu, PSG'den Mbappe'yi alsak sözleşmesinde bu kadar ağır şartlar yok. Ben MasterChef olarak gelmişim bulaşık yıkıyorum. Yarışmadan sonra ne kadar hayatımız değişti. Arda Turan gibi kariyerimiz var, gittikçe geri gidiyoruz. Ben anlamadım ki." sözleriyle sosyal medyaya damgasını vurdu.

İLGİNİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yalnız Kurt'un yeni sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Orhan Gencebay'ın eşi Arda Turan'ı bir kalemde harcadı! Sosyal medyada o anlar şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay'ın eşi Arda Turan'ı bir kalemde harcadı! Sosyal medyada o anlar şaşırttı

BİR YORUM YAPIN 1

SEKO 1 yıl önce

eğer o programda bu kadar konuşuyorsan normal hayatta nasılsın acaba belki senin yanında çalışılmazdır olamaz mı