Murat Yıldırım'ın bebeği gözüktü! İşte ilk poz...

2016 yılında Faslı güzel Iman Elbani ile evlenen Murat Yıldırım, babalık sevincini yıllar sonra yaşadı. Kızının adını koydukları Miray ismiyle ilk pozlarını veren çift, beğeni yağmuruna tutuldu.

Murat Yıldırım ve İman Elbani çifti 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Daha önce bir bebeklerini doğmadan kaybeden ikili hakkında müjdeli bir haber geldi. Yıldırım ve Elbani çifti ilk kez anne-baba olacakları haberi magazin gündemine adeta bomba gibi düşmüştü.

murat yıldırım ve ailesi

murat yıldırım ve ailesi

İLK AİLE POZU!

Mutlu çiftten ilk aile pozu geldi. Kızlarıyla çekildikleri ilk kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Murat Yıldırım, "Yıldırım Ailesi" notunu düştü. Fotoğraf kısa sürede viral olurken, beğeni yağmuruna tutuldu.

"MİRAY DÜNYAYA GELDİ"

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna katılan Murat Yıldırım, baba oldu. Oyuncu, mutluluğunu "Hepinize çok teşekkür ederim… Çok uzun zamandır dua ettiniz, iyi dileklerde bulundunuz, sonunda kızımız Miray dünyaya geldi…Çok mutluyuz" sözleriyle dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Erçel kanser olan yeğeni Mavi için suskunluğunu bozdu!

Mustafa Ceceli'den eşi hakkında çarpıcı itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Ceceli'den eşi hakkında çarpıcı itiraf!
Zehra Güneş Survivor yarışmacısıyla kuzen çıktı! Meğer o kişi...

İLİŞKİLİ HABER

Zehra Güneş Survivor yarışmacısıyla kuzen çıktı! Meğer o kişi...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Akif 1 yıl önce

Çok kötü bir oyuncu