Oğlu Engincan Ural'ı evlendiren Hakan Ural'dan duygulandıran paylaşım!

Ünlü sunucu Hakan Ural bugün dünayevine girecek olan oğlu Engincan Ural ile fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ünlü isim paylaştığı karesine yazdığı mesaj ile herkesi duygulandırdı.

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile Hakan Ural'ın en büyük çocuklar Engincan Ural bugün Merve Kaya ile nikah masasına oturacak. Damat olmaya hazırlanan Engincan Ural kutlamalara dün başladılar. En büyük çocuklarının evlendirmenin heyecanını yaşayan Sibel Can oğlu ve gelininin karesini paylaşırken, Hakan Ural ise Instagram hesabından duygusal paylaşımda bulundu. 

Sibel CanİLİŞKİLİ HABERSibel Can'ın oğlu Engincan Ural evleniyor! 2 gece 3 gün sürecek olan düğün...

"HASTANEDEN ÇIKIŞIMIZ DAHA DÜN GİBİ"

Ural, düğün öncesi yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Ünlü sunucu paylaşımına; "Allah mesut etsin Çok erken yaşta baba olduk böylesi kısmetmiş neredeyse birlikte büyüdük çok değişik duygular geçici dünyada yaşanması güzel duygular

hakan ural ve oğlu engincan

hakan ural ve oğlu engincan

Duygularımı dile getirirken bir taraftan da hassas davranmaya çalışıyorum zira her konunun eksiği veya mağduru var muhakkak affola

Çok değişik duygular içindeyim gel gitli biraz şaşkın çünkü daha dün gibi aklımda hastaneden onu bebek sepeti ile çıkarışım ayağımda sallamalar uykusuz geceler parklarda oynamalar maçlara gidişlerimiz ve şimdi evleniyor hamdolsun baba olarak bunu yaşamak çok derin düşünce duyguları yaşatıyo.

Allah sağlıkla huzurlu bereketi ile mutlu etsin bir yastıkta kocatsın bugün bu haldeysem bakalım düğün gecesi ne olacağız ayrıca bir baba olarak çok şanslıyım çok efendi terbiyeli saygılı bir evlada sahibim....alınmasın melisada çok hanım tabii ki bu mutlu anımı duygularımı paylaşmak istedim sadece....Mutluyum yani Allah hayırlısı ile her anne babaya yaşamayı nasip etsin "

Ünlü sunucunun bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

2 gece 3 gün sürecek düğünün ilk daveti dün Bodrum Yalıkavak'ta bir restoranda verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Erçel kanser olan yeğeni Mavi için suskunluğunu bozdu!

Burcu Esmersoy adeta yürüyen banka çıktı! Aylık gelirini duyanlar şoke oldu

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy adeta yürüyen banka çıktı! Aylık gelirini duyanlar şoke oldu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0