Kızı için Kur'an-ı Kerim okutan Seda Bakan: Örf ve adetlerimizi seviyorum

Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Seda Bakan, 40 günlük olan Ela için evinde mevlit okutmuştu. Evinde Kur'an-ı Kerim okutan ünlü oyuncu şaşırtan açıklamalarda bulundu.

"Kardeş Payı" dizisindeki başarılı performansıyla yıldızı parlayan Seda Bakan, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Ali Erel'le sürdürdüğü mutlu evliliğiyle sık sık adından söz ettiriyor. 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma sevinci yaşayan ünlü oyuncu, 2 Eylül'de kızı Ela'yı kucağına aldı. 

Seda Bakan ikinci kez anne oldu

Seda Bakan ikinci kez anne oldu

Anneliğin tadını çıkaran ünlü oyuncu doğalı tam kırk gün olan ikinci kızı için evinde mevlid okuttu. Kızı için Kur'an-ı Kerim okutan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından bu özel günden kareler paylaşmayı ihmal etmedi. Gözlerinin içi gülen Seda Bakan'ın kucağında kızıyla verdiği pozlar takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni aldı. 

Seda Bakan kızı için Mevlit yaptı

Seda Bakan kızı için Mevlit yaptı

"ÖRF VE ADETLERİMİZİ SEVİYORUM"

Önceki gün Etiler'de bir mekanda Vichy cilt bakım ürünlerinin tanıtımına katılan ünlü oyuncu, kızı Ela için evinde mevlit okutması hakkında konuştu. Sosyal medyada büyük ilgi gören kareleri yorumlayan Bakan "Ben Leyla'da da mevlit yaptım ve paylaştım. Örf ve adetlerimizi seviyorum. Bunlar bana yaşama sevinci veriyor. Aile hayatıma çok dikkat ederim" ifadelerini kullandı. 

Seda Bakan

Seda Bakan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

II. Abdülhamid Han kimdir? Cennet mekan Ulu Hakan Sultan Abdülhamid Han

İbrahim Tatlıses'in mal varlığı hayrete düşürdü! Say say bitmiyor

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in mal varlığı hayrete düşürdü! Say say bitmiyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 14

zafer gülten 1 yıl önce

eskiden güzel adetler vardı,çocukken bi kere dayımın kızı için -peygamber sofrası-dedikleri birşey yapılmıştı.ortaya güzel yemekler konmuş,bütün akraba bayanları toplanıp yenilip içilmiş,dualarda okunmuştu. sonra yere makas,kitap,lalem gibi şeyler koydular,ve dayımın küçük kızını bunların yanıbaşına koydular,güya makası tutarsa terzive ev hanımı,kitabı tutarsa alim kişi,kalemi tutarsa yüksek mevkide biri olacakmış.

vatan 1 yıl önce

anne tarafından selanik göçmeni, %99 sabetay...

Yatırım Hesap 1 yıl önce

Okutmak yerine okusaydın keşke be kadın...

Toplam 5 beğeni

abdullah aslan 1 yıl önce

Allah CC güzel ömür, sağlık, afiyet versin ve son nefeste dahi imandan ayırmasın. ....

Toplam 16 beğeni

abdullah aslan 1 yıl önce

Allah CC güzel ömür, güzel hayat, sağlık, afiyet versin ve son nefeste dahi imandan ayırmasın....

Toplam 12 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun