KPSS'de Haluk Bilginer ve Eda Erdem sorusu damga vurdu! Sosyal medyada dua yağdı

Bugün ön lisans oturumu gerçekleşen KPSS sınavına performansıyla zirvede olan Haluk Bilginer ve Milli voleybolcu Eda Erdem soruları damga vurdu. KPSS ön lisans sınavında Haluk Bilginer ve Eda Erdem soruları sorulmasının ardından sosyal medyada herkes soruları merak etti. İşte Twitter'de tt olan ve binlerce yorum yapılmasına neden olan o sorular...

Son günlerde Baba dizisindeki performansıyla büyük alkış toplayan Haluk Bilginer ve milli voleybolcu Eda Erdem sosyal medyanın en çok konuşulan iki ismi oldu. 2022 KPSS ön lisansında sorulan Haluk Bilginer ve Eda Erdem soruları merak konusu oldu.

KPSS ÖN LİSANS'A DAMGA VURDULAR!

Haluk Bilginer ve Eda Ece ile ilgili KPSS ön lisansta sorular vardı. KPSS Ön lisans soruları ve cevapları açıklanmaya başladı. KPSS ön lisans sınavında çıkan "47. Uluslararası Emmy Ödülleri töreninde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kim almıştır?" sorusunun cevabı Haluk Bilginer’dir.

haluk bilginer KPSS

haluk bilginer KPSS

Öte yandan, KPSS ön lisans güncel bilgiler testinde sorulan Voleybol kadın milli takımı kaptanı kim? sorusunun cevabı merak konusu oldu. Şu sıralarda dünya kupası maçlarına devam eden Filenin Sultanları’nın kaptanı kim sorusunun cevabı Eda Erdem şıkkı olacaktı.

eda ece KPSS

eda ece KPSS

SOSYAL MEDYAYADA OLAY OLDU!

Her yıl on binlerce kişinin katıldığı memurluk sınavından çıkanlar bu sorulara dair Twitter'dan paylaşım yaptı. İşte Sosyal medyada TT olmalarına sebep olan bazı yorumlar:

haluk bilginer Agah Bey karakteri

haluk bilginer Agah Bey karakteri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Baba dizisinin 19. bölümü yayınlandı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

serdar ilhan 1 yıl önce

bu tip sorular sorulması doğru değil. bence bu sorular iptal edilmeli. bunları bir insan ve devlet memuru adayı bilmek zorunda değil. kazara bilen biri avantajlı olur. ben voleyboy takımının kaptanını niye bilmeliyim ki.

Hakan 1 yıl önce

Eda ece ? :)