Ünlü oyuncu Beatriz Alvarez-Guerra hayatını kaybetti! Cesedi gölden çıktı

İspanyol oyuncu Beatriz Alvarez-Guerra ve erkek arkadaşı Cotobade'deki Almofrei Nehri civarında trafik kazası geçirdi. Araçla nehre yuvarlanan çiftten Alvarez-Guerra yaşamını yitirdi. Ehliyetsiz bir şekilde araç kullanan ünlü oyuncunun erkek arkadaşı hakkında 'adam öldürme' iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

İspanya'nın 28 yaşındaki genç oyuncusu Beatriz Alvarez-Guerra, erkek arkadaşıyla birlikte tatil yapmak için çıktığı yolda trafik kazası geçirdi. Otomobille Cotobade'deki Almofrei Nehri'ne uçan ünlü çiftin aracı ters bir şekilde suya gömüldü. 

Alvarez-Guerra

Alvarez-Guerra

KOLTUKTA SIKIŞTI

Kaza olduktan kısa bir süre sonra ünlü oyuncunun erkek arkadaşı arabadan çıkmaya başardı. Ancak Guerra yolcu koltuğunda sıkışarak hayatını kaybetti. Aracı ehliyeti olmadan kullandığı öğrenilen genç adam, ifadesinde kız arkadaşını kurtarmak için çaba harcadığını fakat başarılı olamadığını bunun üzerine çevreden yardım istediğini söyledi.

Alvarez-Guerra

Alvarez-Guerra

ARKADAŞI SUÇLANIYOR

Suyun çok bulanık olmasından dolayı Guerra'yı kurtaramadıklarını belirten genç hakkında ise 'adam öldürme' iddiasıyla soruşturma açıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bülent Serttaş 180 derece döndü! Oryantal Didem hakkında ilk kez konuştu

Ege Kökenli'den estetik itirafı! "Bir işe yaramadı"

İLİŞKİLİ HABER

Ege Kökenli'den estetik itirafı! "Bir işe yaramadı"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0