Hande Erçel'in başına talih kuşu kondu! Ortadoğu'da fırtına gibi esti

Son dönemin yükselen yıldızlarından biri olarak karşımıza çıkan Hande Erçel'in ünü ülke sınırlarını aştı. Ünlü oyuncu Ortadoğu'dan özel bir beslenme ve diyet merkezinin yüzü olması için milyonluk teklif aldı.

Son olarak "Sen Çal Kapımı" dizisindeki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu Hande Erçel, hem özel hayatı hem de kariyeriyle yalnızca Türkiye'de değil yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. Instagram hesabında 30 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü oyuncu Katar'dan hayatının teklifini aldı. 

Hande Erçel

Hande Erçel

İddialara göre; Katarlılara ait olan Ortadoğu'nun ilk özel beslenme ve diyet merkezinin yüzü olması için Hande Erçel'e teklif götürüldü. Teklifi değerlendiren Erçel, eğer evet derse İstanbul'da reklam filminin çekimleri gerçekleştirilecek. Reklam filmi aynı zamanda 20 Kasım'da başlayıp 18 Aralık'ta sona erecek olan Dünya Kupası süresince ekranlarda milyonların beğenisine sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sibel Can oğlunun düğününde doyasıya eğlendi!

Yıllar önce yayınlanmıştı! Şimdi tekrar bölümleriyle yeniden rekor kırıyor

İLİŞKİLİ HABER

Yıllar önce yayınlanmıştı! Şimdi tekrar bölümleriyle yeniden rekor kırıyor
Hayri Yazıcı'ya 'sahte ilaç verip komaya soktular' iddiası ortalığı karıştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Hayri Yazıcı'ya 'sahte ilaç verip komaya soktular' iddiası ortalığı karıştırdı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0