Emel Özkızıltaş estetik yaptırdı! Son hali tanınmaz halde

"İşte Benim Stilim" ve "Çarkıfelek" gibi fenomen yarışma programlarıyla adını duyurmayı başaran Emel Özkızıltaş'ın son hali ortaya çıktı. Estetik operasyonla adeta bambaşka birine dönüşen Özkızıltaş'ı görenler tanıyamadı.

Farklı konuşma tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Emel Özkızıltaş, bir süredir ekranlardan uzak bir hayat sürdürüyordu. "Estetik yaptırdı" söylentileriyle gündeme gelen Özkızıltaş'ın son hali 'yok artık' dedirtti. 

İşte Benim Stilim yarışmacısı Emel Özkızıltaş

İşte Benim Stilim yarışmacısı Emel Özkızıltaş

İşte Benim Stilim programında yarışan birçok isim zaman zaman gündeme geliyor. Bunlardan biri de ekranlardan tanıdığımız Emel Özkızıltaş. Sosyal medya hesabından son hallerini paylaşan Özkızıltaş, yaptırdığı estetiklerle görenleri şaşkına çeviriyor. Kısa sürede gündem olan ünlü ismin son halini beğenmeyen takipçileri "Keşke estetik yaptırmasaydın zaten güzeldin" ve "Ne bu hal ya tüm doğallığın gitmiş" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Kızıltaş'ın son hali:

Emel Özkızıltaş estetikli hali

Emel Özkızıltaş estetikli hali

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİEO;

Sibel Can oğlunun düğününde doyasıya eğlendi!

Soner Sarıkabadayı oğlunun yeni yaşını kutladı! Konsepti sosyal medyaya damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Soner Sarıkabadayı oğlunun yeni yaşını kutladı! Konsepti sosyal medyaya damga vurdu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0