İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak evlendi!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Levent Dörter dünyaevine girdi. Nikahın kıyıldığı ve Dilan Çıtak'ın tam 'evet' diyeceği anda İbrahim Tatlıses kızının yerine 'hayır' diye bağırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz aylarda nişanlandığı müzisyen Levent Dörter ile nikah masasına oturdu. Çiftin nikah şahitleri, Polat Yağcı, Tan Taşcı ve Erhan Bayrak oldu.

dilan çıtak evlendi

dilan çıtak evlendi

DÜĞÜNE İBRAHİM TATLISES DAMGA VURDU!

Nikaha İbrahim Tatlıses damga vurdu. Nikah memurunun Dilan Çıtak'a 'eş olarak kabul ediyor musun?' sorusu soruldu. Tam bu sırada İbrahim Tatlıses araya girdi.

Törene Çıtak Tatlıses'in kardeşi İdo Tatlıses ve babası İbrahim Tatlıses de katıldı. 

Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan kızı Elif Ada, düğünde babası ile çekildiği kareyi "Canım babamla güzel ablamın düğününde" notuyla paylaştı.

Dilan Çıtak Tatlıses dün akşam ise ailesi ve arkadaşlarıyla Sarıyer'de bulunan bir otelde kına gecesi yaptı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Dün akşam kısa gecesi yapan Dilan Çıtak Tatlıses, gözyaşlarına hakim olamadı.

Dilan çıtak kına gecesi

Dilan çıtak kına gecesi

NE OLMUŞTU?

Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, 2020 yılının eylül ayında nikah masasına oturacaklarını söylemiş ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle düğünü ertelemişlerdi.

41 yaşındaki Levent Dörter, düğünü ertelemeleriyle ilgili, "Bir imzalık işimiz var, o imzayı da en güzel anda, moraller yerine geldiğinde sizleri de şahit yaparak atmak istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0