İrem Derici yine isyanlarda! Bir telefon kılıfı dedi ve...

Ünlü şarkıcı İrem Derici, havalimanından aldığı telefon kılıfının 1800 TL'lik fiyatına isyan etti. Derici isyan ederken "Teşekkürler Türkiye, teşekkürler enflasyon" açıklamasında bulundu.

Yaz boyunca konser veren ünlü şarkıcı İrem Derici, aldığı konser ücretleriyle ceplerini doldurdu. İşini severek yaptığını dile getiren Derici, zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. 

irem derici

irem derici

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Her anını sosyal medya hesabından paylaşan ve takipçilerini anlarını paylaşmaktan mutluluk duyan Derici, havalimanın telefon kılıfı beğendi. Son derece lüks telefona sahip Derici, beğendiği kılıfı arkadaşına aldırdı. Sonrasında faturayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Havalimanındaki kılıfa 1800 TL ödeyen Derici açtı ağzını yumdu gözünü!

irem derici telefon kılıfı

irem derici telefon kılıfı

"TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE" 

Derici "Özer'e dedim ki 'Sen öde ben VIP'ye gidiyorum." Doğukan suratıma bakıp gülüp şöyle diyor 'Telefon kılıfına ne kadar para ödediğini biliyor musun?'. Dedim ki 'Ne kadar?' 1800 TL ödemişiz. Bir deri g.... b.... telefon kılıfına 1800 lira vermişiz. Yazıklar olsun telefon kılıfı almak zorunda bırakıldım. 1800 TL arkadaşlar bu da böyle k... gibi girdi. Teşekkürler Türkiye, teşekkürler enflasyon" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLCEK VİDEO:

Gamze Özçelik'ten bir ilk! Arapça konuşarak iletişime geçti

Kıvanç Tatlıtuğ ayrılık kararıyla şoke etti! Kimse beklemiyordu

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ayrılık kararıyla şoke etti! Kimse beklemiyordu

BİR YORUM YAPIN 2

rıza 1 yıl önce

2ŞARKI söyleyip binlerce parayı alıyorsun birde kalkmış havalimanından aldığın kılıf a palı diyorsun orda kiralar ne kadar sormuyorsun arkadaş ın dediği gibi bit pazarında 100 tl ağzı olan konuşuyor

kılıf 1 yıl önce

1800 Lira almasaydın canım bit pazarında 100 lira sec beğen al

Toplam 2 beğeni