Amine Gülşe'yi hem iş hem annelik fena yordu! Son haliyle...

İkinci bebeği Ela'yı kucağına alan taze anne Amine Gülşe, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Gülşe'nin yorgun ifadesi ve kararmış gözaltlarıyla uykusuz günler geçirdiği anlaşıldı.

2014'te Türkiye Güzeli seçilen Amine Gülşe, sonrasında oyunculuk işleri için kolları sıvamıştı. "Asla Vazgeçmem" isimli projesiyle birlikte adını duyuran Amine Gülşe oyuncu Tolgahan Sayışman ile başrolleri paylaşmıştı. Ardından bir çok projeyi geri çeviren Gülşe, çok beğenilmiş ama ekranlardan uzak kalmayı tercih etmişti.

amine gülşe

amine gülşe

İKİNCİ ÇOCUĞUNU KUCAĞINA ALDI

2019 yılında futbolcu Mesut Özil ile hayatını birleştiren ünlü isim, 2020 yılında ilk çocukları Eda'yı kucaklarına alarak anne baba olmanın mutluluğunu tatmıştı. Şimdilerde ikinci kızı Ela'yı kucağına alan Amine Gülşe, bir taraftan işleri yürütmeye çalışıyor ve bir taraftan da iyi bir anne olmanın yorgunluğunu taşıyor.

amine gülşe

amine gülşe

"YORULMUŞ"

Gülşe, hamileliği esnasında çıkarttığı yeni takı markası için, işlerin hala yoluna girmesi ve reklam anlaşmaları için koşuştururken, taze annenin yorgunluğu gözlerinden belli oldu. Amine Gülşe son paylaşımda bulunduğu fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti. Takipçileri ise "Oldukça yorgun gözüküyor" , "Sanırım Ela uyutmuyor" yorumlarında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Emine Erdoğan sıfır atık anlayışını benimseyen Bursa Belediyesi'ni tebrik etti!

Orhan Gencebay'ın eşi Arda Turan'ı bir kalemde harcadı! Sosyal medyada o anlar şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay'ın eşi Arda Turan'ı bir kalemde harcadı! Sosyal medyada o anlar şaşırttı

BİR YORUM YAPIN 0