Demet Akalın Müge Anlı'daki olaya öfke kustu!  "Allah belanızı versin"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen cinayet konusu bir kez daha Türkiye'nin yüreğini dağladı. Bu olayın ardından Demet Akalın ise öfke kustu! Akalın, 3 yaşındaki Meryem cinayetine sosyal medyadan çektiği fotoğrafı paylaşıp "Allah belanızı versin" notunu düştü.

Tiktok'ta fenomen olan Doğukan Ünal, büyük kızının şüpheli ölümüyle ilgili Müge Anlı'ya başvurmuştu. İnsanlık öldü mü? dedirten birçok iddianın ortaya atıldığı olayda düğümler yavaş yavaş çözülmeye başladı. İtirafların bir bir ortaya çıkmasının ardından hedef okları anne Melisa'yı ve hayat arkadaşı Recep'i gösteriyordu.

Müge anlı programı şüpheli cinayet davası

Müge anlı programı şüpheli cinayet davası

Yaklaşık bir haftadır işlenen Meryem bebeğin şüpheli cinayetin de şoke eden detaylar Türkiye'nin yüreğini dağladı. Programın sıkı takipçilerinden olan şarkıcı Demet Akalın'ın cinayet davasına ise tepkisi büyüktü.

3 yaşındaki meryem

3 yaşındaki meryem

DEMET AKALIN BEDDUA ETTİ: "ALLAH BELANI VERSİN"

Yayını izlediği anları Instegram hesabından takipçileri ile paylaşan ünlü şarkıcı Demet Akalın adeta ateş püskürdü. O anları, 'Allah belanızı versin! Köpekler sizi' notunu düşerek paylaştı. Olaya tepkisini sinirli bir şekilde sunan şarkıcı, annesine beddualar etti. Annenin konu hakkında yalanlar söylediğini ileri süren Akalın, "Ezbere konuş, yalancı pislik" ifadelerini kullandı. 

Demet Akalın

Demet Akalın

BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Anne Melisa'nın konuşmasının ardından baba Doğukan stüdyoda sinir krizi geçirdi. Evladının istismara uğradıktan sonra öldürüldüğünü öğrenen baba "Ne yaptınız benim bebeğime, kendi ellerimle yıkayıp koydum mezara" diyerek feryadını dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünya Kız çocukları günü için çekilen video izleyenleri duygulandırdı! Fahriye Evcen kayıtsız kalamadı

Angela Lansbury hayatını kaybetti! Cinayet Dosyası dizisiyle tanınmıştı

İLİŞKİLİ HABER

Angela Lansbury hayatını kaybetti! Cinayet Dosyası dizisiyle tanınmıştı
Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu! Eski survivor yarışmacısı Merve Büyüksaraç'a hapis şoku

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu! Eski survivor yarışmacısı Merve Büyüksaraç'a hapis şoku

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

kader 1 yıl önce

tek çözüm kısastır,aynı şekilde öldürmedikçe hak yerini bulmayacak