Jennifer Lawrence'de tükenmişlik sendromuna girdi! "Eşya gibi..."

Oscar sahibi olan oyuncu Jennifer Lawrence tükenmişlik sendromuna girdiğini belli eden cümlelerle gündeme damga vurdu. Kendini bir eşya gibi hissettiğini açıklayan Lawrence hakkında çıkan haberlerde ise Oscar kazanmanın Lawrence'i bozduğu ifade edildi.

Dünyaca ünlü aktris Jennifer Lawrence, kendini Açlık Oyunları'yla kanıtlamayı başarmıştı. Ardından Uzay Yolcuları filmi ile adından bahsettiren Lawrence geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

jennifer lawrence oscar

jennifer lawrence oscar

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA GİRDİ

32 yaşındaki ünlü oyuncu, henüz 22 yaşında Oscar kazanmanın nasıl hissettirdiğini açıkladı. Küçük yaşta ödül sahibi olmuş olan Lawrence'i tükenmişlik sendromuna soktuğunu ve kontrolünü kaybettirdiğini itiraf etti.

jennifer lawrence

jennifer lawrence

"KONTROLÜMÜ KAYBETTİM"

'Umut Işığım' filmi ile 'En İyi Aktris Oscarı' kazanan Lawrence, "2012'de vizyona giren Açlık Oyunları filminin gördüğü büyük ilgi sonrası Oscar kazanınca kontrol duygumu kaybettim. Kariyerimin başında şöhrete meteor hızında ulaşmak zordu." ifadelerini kullandı.

jennifer lawrence

jennifer lawrence

"EŞYA GİBİ HİSSETTİM"

Lawrence devamında "Açlık Oyunlarının gösterime girdiği ve Oscar kazandığım dönem arasında kendimi bir eşya gibi hissettim. Verdiğim her karar, büyük bir grubun kararıymış gibi geliyordu." açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dilan Çıtak Tatlıses'in nikahında şoke eden olay! İbrahim Tatlıses nikah masasında hayır diye bağırdı

'Geleceğe Dönüş' serisinin oyuncuları 32 yıl sonra ilk kez bir arada!

İLİŞKİLİ HABER

'Geleceğe Dönüş' serisinin oyuncuları 32 yıl sonra ilk kez bir arada!

BİR YORUM YAPIN 0