Cemal Hünal'ın Kraliçe II. Elizabeth'le olan anısı ağızları açık bıraktı!

2008 yılında sinema severlerle buluşan Issız Adam filmindeki Alper rolüyle büyük beğeni toplayan Cemal Hünal, önceki gün "Gülay Kamaz ile Hayata Dair" programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Hünal'ın Kraliçe II. Elizabeth itirafı herkesi şoke etti.

Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından biri olarak hafızalara kazınan 'Issız Adam'da oynadığı "Alper" rolüyle hafızalarda yer edinen oyuncu Cemal Hünal, Dreamtürk kanalında ekrana gelen 'Gülay Kamaz ile Hayata Dair' programındaki itirafıyla gündeme geldi. 

Cemal Hünal Gülay Kamaz ile Hayata Dair programına konuk oldu

Cemal Hünal Gülay Kamaz ile Hayata Dair programına konuk oldu

Londra'da tasarım okuyan, Los Angeles'ta tiyatro ve sinema eğitimi alan ünlü oyuncu, çocukken tüm dünyanın yakından tanıdığı Kraliçe II. Elizabeth'le tanışma fırsatı yakaladığını anlattı. Haylaz bir çocuk olduğunu bundan dolayı da ailesi tarafından İskoçya'ya yatılı okula gönderildiğini dile getiren Hünal, "Ailem beni İskoçya’ya yatılı okula gönderdi. Hatta orada Kraliçe Elizabeth’in elini sıkmıştım. Ben sahil korumada görev alıyordum. Hepimizin elini sıkıp, göz teması kurmuştu" şeklinde konuştu.

Kraliçe II. Elizabeth

Kraliçe II. Elizabeth

Geçtiğimiz ay yaşama gözlerini yuman Kraliçe II. Elizabeth'le tanışmasını anlatan Cemal Hünal'ın itirafı sosyal medyayı salladı. 

Kraliçe II Elizabeth ve Cemal Hünalın anısı herkesi şaşırttı

Kraliçe II Elizabeth ve Cemal Hünalın anısı herkesi şaşırttı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Selami Şahin ilk kez açıkladı! Yokluk ve zorluklarla geçen çocukluğu yürekleri dağladı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Özcan 1 yıl önce

Kraliçe elini sıkmış. Madalya takmak lazım bu sanatçıya. Büyük bir gurur verici bir şey.

Atakan 1 yıl önce

Celladına aşık olmuş bir milletiz maalesef ve bununlada övünüyoruz islam ve türk düşmanı birini övmek yerine bence yermek yerinde olurdu.

Okumadan Geçme 1 yıl önce

Okurken ağzım açık kaldı (!) Ne ilginç anıymış (!)

N. N 1 yıl önce

Bu Adam sakami yapiyor yaw

DERVİŞ 1 yıl önce

ünlüsünüz ya sizin yanınıza gelen hayranlarınız var sizi sevmiş genç ve çocuklara tavırlarınız hiç hoş değil gönüllerdeki insan bu şekilde olamaz. her mesleğin bir zorluğu var bu işi yapıyorsan karşındaki insanları kırmadan yapacaksın. bak kraliçenin elini sıkmışsın çok uzun zaman önce nasıl hatırlıyorsun. sanatçı olmuşsun ama egona da yenik düşüyorsun...

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun