Arka Sokaklar ekranlara dönüyor! O isim kadroda yok

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. 17. sezonu ile bu cuma akşamı ekranlara kaldığı yerden devam etmeyi planlayan dizi, sosyal medyada paylaşılan video ile büyük yankı uyandırdı.

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezonunun, ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu. Fenomen dizinin yeni sezon tarihi belli oldu. Dizinin resmi Instegram hesabından yayınladığı video ise heyecanı iyice arttırdı. Dizinin 17. sezonunun ilk bölümü bu cuma ekranlara gelecek. 

Arka Sokaklar dizisi ekranlara 17. sezonla dönüyor.

Arka Sokaklar dizisi ekranlara 17. sezonla dönüyor.

SEVENLERİ BU HABERE ÜZÜLDÜ

Dizinin kadrosunda, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, yeni oyuncu kadrosuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mesut Komiser rolünü oynayan Şevket Çoruk'un yeni sezonda olmayacağı duyuruldu.

Arka sokaklar Mesut komiser, Hüsnü, Rıza Baba

Arka sokaklar Mesut komiser, Hüsnü, Rıza Baba

Dizinin hayranları ise bu duruma tepki gösterdi. "Tekrar söylemek istiyorum dizinin reytinglerinin düşmemesi için Mesut Komiseri ikna edip dizide tutmanızı rica ediyorum", "Mesut'suz olmaz", "Yaşamak da ölmek de bir ekip işiyse o zaman Mesut'a ne oldu?", "Şevket Çoruh'un çıkması hiç iyi olmadı" gibi yorumlar yapıldı.

Arka Sokaklar dizisi

Arka Sokaklar dizisi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yaylanın Sultanları'yla binlerce genç spora teşvik ediliyor!

Alişan'ın çocuklarından 90'lar müzik şov! Sosyal medyada herkesi gülümsetti

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın çocuklarından 90'lar müzik şov! Sosyal medyada herkesi gülümsetti

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0