Tolgahan Sayışman aile tatiline servet ödedi! Yalnızca 6 gün için...

Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi çocuklarıyla beraber Antalya'da özel bir villa kiralayarak tatil yapmanın tadını çıkardı. Ünlü çiftin 6 gece için ödediği servet duyanların ağzını açık bıraktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, 2017 yılında Arnavut asıllı tescilli güzel Almeda Abazi ile Amerika Beverly Hills'de nikah masasına oturmuştu.

Efehan adında bir oğlu ve Alina adında bir kızı bulunan ünlü çift, magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak gösteriliyor. Mutlu aile pozlarıyla sık sık gündeme gelen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla birlikte Antalya'da tatil yaptı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çocuklarıyla birlikte

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çocuklarıyla birlikte

Bol bol dinlenen ve güneşin tadını çıkaran çift, çekildikleri kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Özel bir villa tutarak ailesiyle tatil yapan Sayışman, 6 gece için toplamda 300 Bin TL ödedi.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'ın çocuklarından 90'lar müzik şov! Sosyal medyada herkesi gülümsetti

Tom Cruise'un hayatı tehlikede! Ölüm tehditlerinden kaçamıyor

İLİŞKİLİ HABER

Tom Cruise'un hayatı tehlikede! Ölüm tehditlerinden kaçamıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

ahiret 1 yıl önce

onlara göre paramıki bir bölüm dizi çeker alır 300

biri 1 yıl önce

normal, hadise 750 ödememiş miydi?