Aylin Coşkun Sinan Akçıl'ı hırsızlıkla suçlamıştı! 5 yıl sonra yanıt geldi

Sinan Akçıl'a para verdiğini ancak karşılığında şarkı sözü alamadığını söyleyen Aylin Coşkun, "Sinan paramın üstüne yattı. Hakkımı helal etmiyorum" diyerek isyan etmişti. Konu hakkında sessizliğini bozan Sinan Akçıl'dan yanıt geldi.

Geçtiğimiz haftalarda eşi Volkan Aslan ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Aylin Coşkun, Sinan Akçıl hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. 2017 yılında Sinan Akçıl'dan şarkı almak için 7142 dolar ödediğini söyleyen Aylin Coşkun, "Gönderdiği şarkıları beğenmemiştim. Her önüme geleni okuyacak halim yok. Çok kötüydü. Kala kala Sinan’a kalmadım. Şarkı vermezse ölmem. Birçok başarılı müzisyen var. Eskiden peşin çalışırdım. Ama artık herkes avucunu yalasın, akıllandım. Ama o paraya artık tenezzül etmem. Sinan’a küs değilim. Ancak hakkımı da helal etmeyeceğim" diyerek Akçıl'a ateş püskürmüştü. 

Aylin Coşkun

Aylin Coşkun

Hakkındaki suçlamalara ilk kez yanıt veren Akçıl ise "Valla ne zamanını ne ayrıntılarını hatırlıyorum. İki şarkı yaptım, beğenmemişti" yanıtıyla herkesi şaşırttı. İkili arasındaki gerilim devam ederken Akçıl'ın aldığı parayı geri verip vermeyeceği merak konusu haline geldi.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

DAHA ÖNCE NE OLDU?

"Sinsirella" adlı parçayla büyük çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, önceki gün 2019 yılında nikah masasına oturduğu eşi Volkan Aslan ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir süredir gözlerden uzak kalan ünlü şarkıcı, muhabirlerle ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Aylin Coşkun

Aylin Coşkun

"Tüp bebek tedavimden dolayı sahnelerden uzak kaldım. Tedavim devam ediyor şu an. İnşallah bitecek az kaldı" diye sözlerine başlayan Coşkun, yeni şarkılar yapmak istediğini ve Hande Yener'in kendisini sürekli arayarak 'şarkı yapalım' dediğini belirtti. Ersay Üner'den şarkı beklediğini söyleyerek hayranlarına müjdeli haberi veren ünlü şarkıcı, ayrıca meslektaşı Sinan Akçıl'a da konu hakkında tepki gösterdi. 

Aylin Coşkun ve eşi Volkan Aslan

Aylin Coşkun ve eşi Volkan Aslan

"SİNAN AKÇIL PARAMIN ÜSTÜNE YATTI"

Sinan Akçıl'dan bir türlü şarkı alamadığına dikkat çeken Coşkun "Sinan'a para verdim üstünden çok zaman geçti. Ama şarkı hala ortada yok. Bir de paramın üstüne yattı. Parayı harcadıktan sonra şarkıyı vermek istemez tabii" şeklinde konuştu.

Aylin Coşkundan şaşırtan Sinan Akçıl açıklaması

Aylin Coşkundan şaşırtan Sinan Akçıl açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kanal 7'de Esaret dizisi milyonları ekran başına toplayacak! 

Tan Taşçı'dan hayranları kahreden haber! Ciddi sağlık sorunu yaşıyor

İLİŞKİLİ HABER

Tan Taşçı'dan hayranları kahreden haber! Ciddi sağlık sorunu yaşıyor
Ünal Gürel'in oğlu da oyuncu çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünal Gürel'in oğlu da oyuncu çıktı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0