Harry Potter'ın Hagrid'ini oynayan aktör Robbie Coltrane 72 yaşında öldü!

Dünyaca ünlü Harry Potter filminde, canlandırdığı "Hagrid" rolüyle hafızalarda yer edinen İskoç aktör Robbie Coltrane 72 yaşında hayatını kaybetti.

Harry Potter, James Bond ve Cracker yıldızı olan Robbie Coltrane İskoçya'nın Larbert kentindeki evinin yakınındaki bir hastanede öldü. Ölümünün nedeni henüz doğrulanamadı. Ödüllü oyuncu, son iki yıldır sağlık sorunları ile savaşıyordu.

Robbie Coltrane

Robbie Coltrane

MENAJERİ BELİNDA WRİGHT ÖLÜMÜNÜ DOĞRULADI!

Menajeri Belinda, Robbie Coltrane cuma günü akşam saatlerinde ölümünün gerçekleştiğini doğruladı. Sözlerine şöyle devam eden menajer Belinda: "Şahsen ben onu sadık bir müşteri olarak hatırlayacağım. Harika bir aktör olmasının yanı sıra, adli olarak zeki, zekice esprili ve 40 yıl boyunca menajeri olarak adlandırılmaktan gurur duyacağım ve onu özleyeceğim." dedi.

Harry Potter

Harry Potter

BAFTA EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ARD ARDA KAZANDI

Birleşik Krallık'ta Coltrane, cinayet draması dizisi Cracker'da adli psikolog Dr Edward "Fitz" Coltrane rolüyle televizyon ekranlarını unutulmaz bir şekilde gönülleri fethetti ve bu ödülle art arda üç BAFTA en iyi erkek oyuncu ödülü kazanmıştı.

Harry Potter

Harry Potter

Coltrane, 30 Mart 1950'de Glasgow yakınlarındaki Rutherglen'de Anthony Robert McMillan'da doğdu. Oyuncu, komedyen ve yazar olarak kariyer yaptı.

Robbie Coltrane

Robbie Coltrane

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan sağlık durumunu açıkladı!

Hülya Koçyiğit'in Billur Kalkavan paylaşımı yürekleri sızlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit'in Billur Kalkavan paylaşımı yürekleri sızlattı!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Şems 1 yıl önce

İskoçlu aktör diye yazılmaz. İskoçyalı veya İskoç aktör diye ifade edilmelidir. Biraz dikkat lütfen...