Mine Tugay gençlik sırrını açıkladı!

Medcezir dizisi ile hafızalara kazınan ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Mine Tugay gençlik sırrını açıkladı. Sosyal medyayı aktif kullanan Mine Tugay, 'güzellik sırrı' sorusuna verdiği yanıtla gündeme geldi.

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kalp Hırsızı, Çilek Kokusu, Paramparça ve Medcezir ile hafızalara kazınan Mine Tugay oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Mine Tugay'ın 'güzellik sırrı' son zamanlarda herkes tarafından merak ediliyor. Ünlü oyuncu "Bu kadar genç kalmayı nasıl beceriyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıtla ilk kez güzellik sırrını açıkladı.

GENÇLİK SIRRINI AÇIKLADI

Bir takipçisinin  "Bu kadar genç kalmayı nasıl beceriyorsunuz?" sorusunu yanıtsız bırakmayan ünlü oyuncu şöyle konuştu:

"Ruh gençliğimi içimdeki çocuk sayesinde koruyabiliyorum sanırım. Cildimle ilgili ise 25'li yaşlarımdan beri düzenli bakım yapıyorum. Bir de minimum güneşte kalmak ve güneş kremlerini yüksek faktörlü kullanıyorum"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Erkan Kolçak Köstendil sokak müzisyenlerine eşlik etti! Sesiyle kendisine hayran bıraktı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0