Kardeşlerim dizisi ülke sınırlarını aştı! Güney Amerika bu diziyi konuşuyor

Başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine toplayan "Kardeşlerim" dizisi, Güney Amerika'yı salladı. Dizinin parlayan yıldızı Fadik Sevin Atasoy, Güney Amerika'nın Emmy'si olarak gösterilen Produ Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi.

ATV ekranlarında yayınlanan "Kardeşlerim" dizisi geniş izleyici kitlesiyle yalnızca Türkiye'de değil yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın başrollerinde yer aldığı yapımda "Şengül" karakterini oynayan Fadik Sevin Atasoy "En İyi Yabancı Dizi" kategorisinde "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Produ Ödüllerinde aday olarak gösterildi.

Kardeşlerim dizisi şengül

Kardeşlerim dizisi şengül

"HEPİMİZİN KARANLIK VE İYİ TARAFLARI VAR"

Güney Amerika'nın Emmy'si olarak gösterilen ödül töreninde aday olarak gösterilen Fadik Sevin Atasoy, oynadığı karakter hakkında şunları söyledi: 

"Nasıl tepki vereceğini asla bilemezsiniz. Hepimizin karanlık ve iyi tarafları var. O da hepimiz gibi, sorunlarla karşı karşıya. Bazen hata bazen de iyi şeyler yapar"

DİZİNİN ÜNÜ ÜLKE SINIRINI AŞTI

Ülke sınırlarını aşan ve fırtınalar gibi esen "Kardeşlerim" dizisi böylece güzel bir başarıya imza attı. Dizinin yeni bölümlerini ve nasıl bir yol izleyeceğini merakla bekleyen izleyici kitlesi, bu başarının ardından ünlü oyuncuya tebrik mesajları yağdırdı.

Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Erkan Petekkaya çocuklar gibi eğlendi!

Cengiz Kurtoğlu marka yüzü oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Cengiz Kurtoğlu marka yüzü oldu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

vay be arkadaş 1 yıl önce

kardeşlerim dizisi çok güzel ama Türk ahlak aile yapısını bozacak şekilde.kim kimin karısı kim kimin babası kimkimin kocası aynı eski brezilya dizileri gibi sinsi bir dizi diye düşünüyorum.lise gençliğinde aşk olması ve kızlar bacakalrı açık diz boyu aile yapımıza ters ama izliyoruz işte.o onu aldatıyor o onu baba oğuldan habersiz oğul babadan bu nasıl aile yapısı rütük gözleri kör izliyor.

Toplam 1 beğeni

FATİH 1 yıl önce

ömer süper.başrol oldu çocuk çok iyi gidiyor