Kardeş bekleyen Karan kurabiye yaptı! O anları annesi Fahriye Evcen paylaştı

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlü isimlerden biri olan Fahriye Evcen, yaptığı her paylaşımla adından söz ettirmeyi başarıyor. 6 aylık hamile olan Fahriye Evcen oğlu Karan'ın kurabiye yaptığı anları sosyal medyadan paylaştı. İşte Karan'ın kurabiye yaparken ki sevimli halleri...

Ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen şu sıralar oğulları Karan ile keyifli vakit geçiriyor. 6 aylık hamile olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen oğluyla birlikte mutfakta kurabiye hazırladığı eğlenceli halleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Erkek bebek bekleyen Fahriye Evcen son halini paylaştı! Eşi Burak ÖzçivitİLİŞKİLİ HABERErkek bebek bekleyen Fahriye Evcen son halini paylaştı! Eşi Burak Özçivit'ten yorum gecikmedi

fahriye evcen oğluyla mutfağa girdi

fahriye evcen oğluyla mutfağa girdi

Her paylaşımı olay olan Evcen'in oğlu Karan ile kurabiye yaparken ki halleri gülümsetti.

Karan bebek kurabiye yaptı

Karan bebek kurabiye yaptı

Kurabiye süsledikten sonra özenle pişmesini bekleyen Karan bebek kurabiyeleri yemeyi de ihmal etmedi. 

Güzel oyuncu oğlu Karan ile bonibonla süsledikleri kurabiyelerin son halini kalp emojisyle paylaştı. 

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Eşi Burak Özçivit'i de etiketlemeyi ihmal etmeyen oyuncunun  bu kareleri birçok sosyal medya kullanıcını tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0