İlker Kaleli de İspanyollara kapısını açtı! Yeni dizi anlaşması için...

Yeni dizi anlaşması için kamera karşısına geçen oyuncu İlker Kaleli, yeni partneri oyuncu Maggie Civantos ile İspanyol bir dizide Türk aşığı oynayacağı öğrenildi.

Uzun zamandır ekranlardan uzak duran başarılı oyuncu İlker Kaleli, önümüzdeki ay çekimleri başlayacak İspanyol dizisinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

ilker kaleli

ilker kaleli

BİR TÜRK VE İSPANYOL AŞKI ANLATILACAK!

İspanyol profesör Olivia ile Türk sevdiği Yaman'ın aşkını konu alan hikaye içeriğiyle dizi, ay sonunda İstanbul'da başlayacağı açıklandı. İlker Kaleli’nin Yaman adında bir antikacıyı, Maggi Civantos’un güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia’yı oynadığı dizi, Türkiye-İspanya hattında geçen macera, aksiyon ve aşk konularını işlediği belirtildi.

ilker kaleli

ilker kaleli

"MEVZU ÇIKTI YİNE"

Kaleli'nin başroldeki partneri Maggie Civantos seçilirken, İspanyol basınında yer alan habere göre Antenna 3 kanalının "La Pasion Turca" adıyla çekeceği 6 bölümlük dizinin çekimleri, ekimin son haftasından İstanbul'da başlayıp, Madrid'de devam edecek. Dizi çekimleri için Madrid'te bulunan Kaleli, sosyal medya hesabından yaptığı Madrid sokaklarındaki paylaşımıyla "Mevzu çıktı yine." notu ile takipçilerine sundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Japonya'da ayı saldırısına maruz kalan dağcının görüntüleri sosyal medyada viral oldu! Görenler inanamadı

Demet Akalın kızının fotoğrafını paylaştı! "Kime benziyor tartışması bitmiştir"

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın kızının fotoğrafını paylaştı! "Kime benziyor tartışması bitmiştir"

BİR YORUM YAPIN 0