Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz bir arada! Yepyeni projeyle birlikte...

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz dijital bir platform için bir araya geldi. Üçüncü kez partner olarak bir dizide yer alan ünlü oyuncu çift, başrollerini paylaştıkları "Kal" filminin ayrıntıları ile gündeme geldi.

İki başarılı oyuncu Burak Deniz ve meslektaşı Dilan Çiçek Deniz üçüncü kez aynı projede bir araya geldi. Daha önce "Tatlı Küçük Yalancılar" ve "Yarım Kalan Aşklar" dizisinde başrolleri paylaşan ikili bu sefer dijital bir platform için kolları sıvadı. Yayına girmeye hazırlanan "Kal" dizisi için bir araya gelen ikili, platform tarafından ”Anılar bağımlılık yapar” notuyla paylaşıldı.

kal dizi

kal dizi

OYUNCU KADROSUYLA DİKKAT ÇEKTİ

Ozan Açıktan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide 11 Kasım'da yayınlanacağı açıklanırken oyuncu kadrosundaki başarılı isimlerle de adından bahsettirdi. Oyuncu kadrosunda Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz ile birlikte ayrıca Berrak Tüzünataç, Dolunay Soysert, Ersin Arıcı, Şükran Ovalı ve Ceyda Düvenci yer alıyor. 

kal dizi

kal dizi

KAL'IN KONUSU NEDİR?

Kız arkadaşı tarafından aniden terk edilen Semih, hayatına devam etmek için umutsuzca çabalarken geçmişle yüzleşmeye başlar. Aşk ve ayrılık hakkında ilerleyen dizi, dizi ve film severler tarafından merak ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fenomen öğretmenden yeni paylaşım!

Acun Ilıcalı zevkinden taviz vermiyor! Harcadığı paranın haddi hesabı yok

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı zevkinden taviz vermiyor! Harcadığı paranın haddi hesabı yok

BİR YORUM YAPIN 0