Yunan yarışmacıdan Acun Ilıcalı'ya binlerce euro değerinde dava: Zorla yarıştırıldım!

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor'ın 2020 ve 2021 sezonu arasında yarışan Yunan yarışmacı Sofia Margariti, bacağındaki sakatlığa rağmen yarıştırıldığı iddiasıyla Survivor ve yetkililerine 200 bin Euro tutarında manevi tazminat davası açtı.

Survivor 2020-2021 sezonunda yarışan Sofia Margariti, yarışma sırasında geçirdiği bacak sakatlığı sebebiyle yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. Bacağını sakatlamasına rağmen zorla yarışmada oynatıldığını iddia eden Margariti, Survivor ve Acunnmedya'ya 200 bin Euro tutarında manevi tazminat davası açtı. 

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

"YARIŞMASI İÇİN BASKI YAPILDI"

Margariti'nin avukatı Apostolos Lytras, konu hakkında şöyle konuştu:

"Müvekkilim sakatlandığında doktor bile olmayan fakat 'paramedik' olarak adlandırılan biri tarafından ilk tedaviyi gördü ve yarışması için baskı yapıldı. Bu yüzden müvekkilim bir 'reality show doktorunun' yanlış müdahalesi sebebiyle yürüyemiyor. Yunanistan'da kendisine çok farklı bir tanı konuldu. Sakatlanmasına rağmen zorla devam ettirdiler, müvekkilim bu yüzden yürüyemiyor. Bunların karşılığı olamaz fakat 200 bin Euro tazminat davası açtık. Yunanistan mahkemelerinin en iyi kararı vereceğinden eminiz"

Sofia Margariti

Sofia Margariti

ACUN ILICALI SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Yapılan suçlamalar karşısında sessizliğini bozan Acunnmedya ise "İnternette yayınlanan ve televizyon yapımı Survivor'un (2020 - 2021) eski bir oyuncusunu ilgilendiren, şirketimize karşı asılsız, asılsız ve iftira dolu iddialarla dolu yayınlar vesilesiyle, belirli bir oyuncunun yaralanmasının yanı sıra genel sağlık durumu ve fiziksel bütünlüğü konusunda şirketimiz tarafından hiçbir sorumluluk üstlenmediğini kuvvetle belirtmek isteriz. Her halükarda, gerçeği ortaya çıkarmak için, şirketimizin her zaman ve her zaman, ilgili sigorta poliçeleri aracılığıyla, söz konusu yarışmacı da dahil olmak üzere tüm yarışmacıların yaralanması durumunda gerekli tüm tıbbi harcamaları ve masrafları karşılamayı taahhüt ettiğini açıklıyoruz. Hem Saint Dominic'te hem de Yunanistan'a döndükten sonra ülkenin en iyi özel hastanelerinden birinde uygun tıbbi müdahaleler ve kontroller yapılıyor. Acun Medya'nın değerleri ve profesyonelliği, şirketimizin itibarına ve statüsüne aykırı herhangi bir gerçek dışı bilginin yayılmasına ve yayınlanmasına izin vermemekte, tüm yasal haklarını açıkça saklı tutmaktadır" şeklinde açıklama yaptı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

II. Abdülhamid Han kimdir? Cennet mekan Ulu Hakan Sultan Abdülhamid Han

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0