Hadise'nin görkemli pastası olay oldu! "Olağanüstü bu kadın benim"

Şarkıcı Hadise 6 ay önce evlendiği Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra oldukça zor zamanlar geçirmişti. Görkemli doğum günü pastasıyla poz veren Hadise'nin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Paylaştığı fotoğrafın altına "Olağanüstü bu kadın benim" notunu düştü. Ünlü şarkıcıya takipçileri tarafından bir çok mesaj yağdı.

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz aylarda 6 aylık evliliğini sonlandırma kararı alarak, konserlerde dahi moral bozukluğu ile gözyaşlarına hakim olamadığı zor zamanlara imza atmıştı. 37 yaşına giren ünlü şarkıcı dev doğum günü pastası ile poz verdi. Hadise'ye hayranlarından doğum günü mesajı yağdı.

hadise

hadise

 "OLAĞANÜSTÜ BU KADIN BENİM"

Hadise'ye geçen günlerde yakın çevresinden erken doğum günü sürprizleri yapılmıştı. 22 Ekim'de 37 yaşına giren şarkıcı Hadise, doğum gününü kutladı. İhtişamlı pastası ile poz veren Hadise, "İyi ki doğdun ben. Fenomen olan bir kadınım. Olağanüstü bu kadın benim" notunu düşerek sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.

Hadise doğum günü pastası

Hadise doğum günü pastası

"BENİM İÇİN ÇOK ŞEY HEDİYE EDİYORSUN"

Instagram hesabı üzerinden gelen mesajları sosyal medyada paylaşan Hadise, Derya Açıkgözden gelen doğum günü paylaşımını da ekledi. Çocukluk yıllarına ait fotoğrafı paylaşan Derya Açıkgöz, "Kız kardeşler en iyi hediyedir. Benim için çok şey ifade ediyorsun. Doğum günün kutlu olsun" notunu düştü.

 

Derya açıkgöz

Derya açıkgöz

NE OLMUŞTU?

Annesi Gülnihal Açıkgöz kızının doğum gününü erkenden kutlamıştı. 

hadise ve annesi

hadise ve annesi

ANNESİ MORALİNİ YÜKSELTMEK İÇİN...

Ünlü şarkıcı, 22 Ekim 1985'te dünyaya gelmesine rağmen, annesi moralini yükseltmesi ve kendisini yanında hissetmesi için doğum gününü 2 gün erken kutlamıştı. Mutlulukları paylaşılan fotoğrafa yansırken, Hadiseye bu vasıtayla erkenden doğum günü mesajları gelmeye başlamıştı. "Daha kaç pasta üfleyeceğim?" notunu düşmüştü.

hadise

hadise

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'dan beklenmedik hareketler! Resmen çıldırdı!

BİR YORUM YAPIN 0