Müge Anlı'nın annesi ilk kez ortaya çıktı! Sır gibi sakladığı annesi sosyal medyada gündem oldu

Usta gazeteci ve televizyoncu Müge Anlı Yüzbaşıoğlu'nun, annesi ilk kez ortaya çıktı. Aile yaşamını ekranlardan uzak tutmaya çalışan Müge Anlı'nın, sır gibi sakladığı annesi sosyal medyada gündem oldu. Başarılı sunucunun annesine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

2008 yılından beri gündüz kuşağında "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını sunan Müge Anlı, annesiyle gündeme gelmeye başladı. Programda kaybettiği yakınlarını arayan kişileri ve çözülemeyen cinayetleri aydınlatmaya çalışmakta olan Müge Anlı, sadık bir izleyici kitlesine sahip. Her bölümüyle başarı yakalayan usta sunucunun, programda annesinden sık sık söz etmesi izleyiciler tarafından merak konusu oluyordu. Yakın zamanda birlikte çekildikleri fotoğrafın paylaşılması üzerine, Anlı'nın annesine olan benzerliği ise yüzlerde şaşkınlık ifadesi oluşturdu.

Müge Anlı ve tatlı sert programı

Müge Anlı ve tatlı sert programı

ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEMDE

Programda ekibiyle kayıp kişileri ve cinayetleri aydınlattığı olaylarla herkes tarafından ilgiyle izlenen Müge Anlı, şimdilerde ise özel hayatı ile gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparken Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurarak herkesi şaşırtmış, sosyal medyanın diline düşmüştü. Mutluluğunu sevdikleri ile paylaşan başarılı sunucu, gözlerden uzak bir şekilde "Haziran" ayında dünya evine girmişti. Şimdilerde ise programda bahsettiği annesi ile gündeme geldi.

Müge Anlının bugün ki haberi

Müge Anlının bugün ki haberi

ANNESİ İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI

Gözlerden uzak bir hayat yaşayan ve programda annesinin adından sıkça söz etmesiyle izleyiciler tarafından merak uyandırmıştı. Usta sunucunun annesi Ayten Sevinç, Müge Anlı ile çekilmiş olduğu fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. 

İşte Müge Anlı'nın merak edilen annesi ile ilk görüntüsü:

Müge Anlı ve annesi ile ilk fotoğrafı

Müge Anlı ve annesi ile ilk fotoğrafı

Müge Anlı ve annesi Ayten Sevinç'i bir arada gören hayranları, "ne kadar annesine benziyor""ikizi gibi" yorumlarında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Batuhan Karacakaya'nın yetersiz hissettiği anlar sosyal medyaya damga vurdu! 'Kaç para bu?'

Matmazel Zerrin Tekindor'un hiç büyümeyen oğlu şaşırttı! Anne oğul resmen yaşlanmıyor

İLİŞKİLİ HABER

Matmazel Zerrin Tekindor'un hiç büyümeyen oğlu şaşırttı! Anne oğul resmen yaşlanmıyor
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0