52 yaşındaki Şafak Sezer kesenin ağzını açtı! Milyonluk oyuncağına...

Ünlü komedyen Şafak Sezer, önceki gün CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Camp&Caravan İstanbul Fuarı ziyaret etti. Sezer, kesenin ağzını açtı ve kendisine ev yapımı bir karavan satın aldı.

Yeni filmiyle gündemde olan Şafak Sezer, önceki gün oyuncu arkadaşları Serkan Şengül, Yıldırım Memişoğlu ile CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Camp&Caravan İstanbul Fuarı’na gitti. 'Kutsal Damacana' da oynadığı Papaz Fikret karakteriyle hafızalara kazının oyuncu ve komedyen hayalini kurduğu karavanı satın aldı.

şafak sezer karavan

şafak sezer karavan

Sezer, yaklaşık bir milyon TL değerindeki çok beğendiği bir karavanı satın aldı.

"AİLEMLE GEZİNTİYE ÇIKACAĞIM"

Ünlü oyuncu, "Hep böyle bir karavan sahibi olmak istemiştim. Setler başlamadan önce ailemle gezintiye çıkacağım, daha sonra vakit bulamam. Bu karavan ile Türkiye’nin her yerini gezeceğim" ifadelerini kullandı.

52 yaşındaki komedyen, karavan sahibi ve arkadaşları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Şafak Sezer, daha sonra esprileriyle de fuara gelenlere kahkaha tufanı yaşattı.

KARAVANDA HER ŞEY VAR!

Altı kişilik oturma, dört kişilik de yatak kapasiteli karavanda; tuvalet, banyo, mutfak, buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, televizyon, klima, ısıtıcı, kombi, güneş enerjisi ve dış aydınlatma bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Metin Şentürk'ten çok konuşulacak sözler! Tüyleri diken diken etti

Amerikalı şarkıcı Akon da saç ekimi için Türkiye'yi tercih etti! İşte ödediği ücret...

İLİŞKİLİ HABER

Amerikalı şarkıcı Akon da saç ekimi için Türkiye'yi tercih etti! İşte ödediği ücret...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

serdar 1 yıl önce

artık milyonun değeri yok bayağı iyi fiyata almış en dandik arabanın tofaş şahinin 200 bin olduğ yerde 0 tenekelerin 700 bin olduğu yer bence uygun almış

Toplam 1 beğeni