Taze anne Hande Soral'dan duygu yüklü paylaşım!

İkiz kardeşi Bensu Soral ile oyunculuk yapan ünlü isim Hande Soral takipçilerini geçmişe götürdü. Soral'ın ikizi ve kardeşiyle paylaşımı herkesi duygulandırdı. İşte o paylaşım;

Geçtiğimiz aylarda oğlu Ali'yi kucağına alan ünlü oyuncu Hande Soral sosyal medyayı en aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Anne olmamnın  heyecanının yaşayan Soral, ikiz kardeşleri Bensu-Bedirhan Soral ile çocukluk fotoğrafını paylaştı.

HANDE SORAL'DAN NOSTALJİK PAYLAŞIM!

Hande Soral, kardeşi Bedirhan ve Bensu Soral'ın bebekken giydiği ve birlikte poz verdikleri tulumunu oğluna giydirip fotoğrafını çekti. Hemen sonrasında ise Hande Soral ikiz kardeşleri Bensu-Bedirhan Soral ile çocukluk fotoğrafını paylaştı.

hande soral

hande soral

Oğluyla yeni bir paylaşımda bulunan Soral, fotoğrafın altına da duygu yüklü bir paylaşım ekledi.

'3 SENEDE DEĞİŞEN HER ŞEYE TEŞEKKÜRLER'

Soral paylaşımında, '3 senede değişen her şeye teşekkürler! Hayata baktığım yönü değiştiren oğluma da 2022 – 2019…' ifadelerini kullandı.

hande soral payylaştı

hande soral payylaştı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alişan'ın çocuklarıyla hafta sonu eğlencesi büyük beğeni topladı!

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni projesi bekleniyordu! Ünlü oyuncu sağ gösterip sol vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni projesi bekleniyordu! Ünlü oyuncu sağ gösterip sol vurdu
İbrahim Tatlıses öfkeden deliye döndü! Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'ya olay gönderme

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses öfkeden deliye döndü! Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'ya olay gönderme

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0