Türk lirasına saygısızlık yapan sosyal medya fenomeni Mika Can hakkında hapis istemi!

Sosyal medyadaki her paylaşımıyla gündem olan fenomen Mika Can Raun, geçtiğimiz haftalarda yeni bir skandala daha imza atmıştı. Türk parasını klozete atıp üzerine sifonu çeken Raun'un yaptığı bu saygısızlık sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Mahkemeye taşınan olayda Mika Can hakkında 7 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle iddianame düzenlendi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TikTok'ta yaptığı anlamsız paylaşımlarla kısa sürede fenomen olan Mika Can Raun, her gün yeni bir skandalla gündemde kalmayı sürdürüyor. Son olarak, Türk parasını klozete atıp üzerine sifonu çeken Raun, bu tasvip edilmeyen hareketlerini cep telefon kamerasıyla kaydedip sosyal medyadan paylaşmıştı. Fenomen, "Güzel ülkemin kanalizasyonuna 100 TL kazandırdım. Suç mu?" ifadelerini kullanarak herkesin tepkisini çekmişti.

Daha çok takipçi kazanmak ve gündemde kalmak için Türk lirasını kullanan Mika Can'ın bu saygısızlığı mahkemeye taşındı. Fenomen hakkında karar çıktı.

7 BUÇUK YILA KADAR HAPİS TALEBİ

Savcılık, şüpheli Kurnaz'ın "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" ve "Devletin egemenlik alametlerini aşağılama" suçlarından toplamda 2 yıl 6 aydan 7 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. İddianame gönderildiği mahkemece kabul edilirse şüpheli önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

 

Mika haddini aştı

Mika haddini aştı

NE OLMUŞTU?

Mika, "100 TL'yi niye sifona attın, üzerine bastın? diyenler için, millet Avrupa'da derelere, çeşmelere atıyor da ne oluyor? Biz güzel ülkemin kanalizasyonuna 100 TL kazandırdık diye suç mu?" gibi pervasız sözleriyle tepkilerin odağı olmuştu.

Mika klozete Türk lirası attı

Mika klozete Türk lirası attı

İŞTE O PAYLAŞIMI:

Müge Anlı'nın dudağına ne oldu? Müge Anlı'dan kötü haber dikiş atıldı

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın dudağına ne oldu? Müge Anlı'dan kötü haber dikiş atıldı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0