Gülşen'in ikizi gibi olan yeğeni Ezra görenleri şoke etti!

Şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde imam hatipliler için söylediği sözlerle gündem olmuştu. Şimdilerde ev hapsinde olan Gülşen son imzasını verirken, sosyal medyada yeğeni yoğun ilgi gördü. Gülşen'in ikizi gibi çok benzediği yeğeni Ezra "Birdi iki oldu" dedirtti...

Bir zamanlar Edis'in vokalistliğini yapan Gülşen'in yeğeni Ezra, yıllar içinde yaşadığı değişimle herkesi şoke etti. Artık kendi şarkılarına yoğunlaşan Ezra, Gülşen'e olan benzerliği ile resmen ikiz dedirtti. Bir taraftan imam hatiplilere attığı laflarla tutuklanan Gülşen, son imzasını attı. Yeğeni tip olarak kendisine çok benzerken "Huyları benzemesin" yorumları yağdı.

gülşen ve ezra

gülşen ve ezra

İKİZ GİBİLER

Sözü ve müziği Yıldız Tilbe'ye imzalatan şarkıcı Gülşen'in yeğeni Ezra, teyzesi ile aynı mesleği yapmanın mutluluğunu taşırken, son haliyle herkesi şoke etti. Gülşen'in yeğeni, gerek sarı saçlarıyla, gerekse duruşu ve bakışıyla teyzesinin kopyası haline geldi.

ezra

ezra

ÖRNEK ALIYORUM DEDİ AYNISI OLDU

Daha önce verdiği bir röportajda konuşan Ezra "Teyzeme özenmiyorum, örnek alıyorum" açıklamasında bulunarak, teyzenin taklit ettiğini bir nevi açıklamıştı. Aynı Gülşen gibi saçlarını sarıya boyatan güzel şarkıcı, verdiği pozlarla da kendine "Bir Gülşen yetiyordu, ikincisi çıktı" dedirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'dan beklenmedik hareketler! Resmen çıldırdı!

Acun Ilıcalı'dan mutlu paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan mutlu paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 0