Murat Yıldırım'dan romantik doğum günü kutlaması! Biricik kızları ile birlikte...

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde baba olmanın tadına varmıştı. Eşi Iman Elbani'nin doğum gününü kutlayan Yıldırım, kucağında yeni doğan kızı ile romantik bir sürpriz hazırladı. Sosyal medyadan paylaşıma sunan Yıldırım'ın o hali, beğeni yağmuruna tutuldu.

Şimdilerde Teşkilat dizisinde boy gösteren oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında Faslı eşini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kız istemesiyle nikah masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleriyle sürekli gündeme gelen Yıldırım, geçtiğimiz günlerde kızı Miray'ı kucağına alarak baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde eşinin doğum günü için romantik bir sürpriz hazırlayan Yıldırım, herkesi hayran bıraktırdı.

murat yıldırım ve ıman elbani

murat yıldırım ve ıman elbani

DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL SÜRPRİZ!

Yıldırım, evliliklerini gözden uzakta yaşamayı tercih eden çiftlerden olsa da eşinin doğum günün paylaşmayı ihmal etmedi. İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan Yıldırım, kucağında yeni doğan Miray kızı ile eşi Iman Elbani'ye konsept doğum günü hazırladı. 

murat yıldırım ve ailesi

murat yıldırım ve ailesi

"BÜYÜK AŞK!"

Doğum gününün kayda alınmasıyla sosyal medyada paylaşıma sunan Yıldırım "Büyük aşk" notunu düştü. Takipçileri ise beğeni yağmuruna tutarken, hayran kaldıklarını ifade etti. 

İŞTE MURAT YILDIRIM'IN EŞİ IMANI ELBANİ'YE ROMANTİK DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

Çağlar Ertuğrul'un kilolu hali şoke etti! Sosyal medyayı ikiye böldü

İLİŞKİLİ HABER

Çağlar Ertuğrul'un kilolu hali şoke etti! Sosyal medyayı ikiye böldü

BİR YORUM YAPIN 0